RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Bana göre dizideki en güzel hatundu. Gleen varken ama sonra dul kalınca saldı kendini.The Walking Dead evreninde güzellik işe yaramıyor
Michonne daha mücadeleci ve daha güçlü diye onu seçtim![]()
Bana göre dizideki en güzel hatundu. Gleen varken ama sonra dul kalınca saldı kendini.The Walking Dead evreninde güzellik işe yaramıyor
Michonne daha mücadeleci ve daha güçlü diye onu seçtim![]()
Aaa neler duyuyorum böyleee hemde @xemrexxxEvet patron geçenlerde Kayıp Balığın Nemo ile "İşte Benim Stilim" deki kızlara bakarken yakalandığınız kulağımıza geldi kızları keserken L koltuktan düştüğün ve yediğin fındıkların boğazına kaçtığı söyleniyor hatta Heimlich manevrası için xemrex hemen yola çıkmış@The_Erinch
@RüzgarGülü @Royal_Highness @Angelica @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Mr.At
Aslında yalnız değildim..Evet patron geçenlerde Kayıp Balığın Nemo ile "İşte Benim Stilim" deki kızlara bakarken yakalandığınız kulağımıza geldi kızları keserken L koltuktan düştüğün ve yediğin fındıkların boğazına kaçtığı söyleniyor hatta Heimlich manevrası için xemrex hemen yola çıkmış@The_Erinch
@RüzgarGülü @Royal_Highness @Angelica @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Mr.At
Evet ordaki fındık @Mr.At o da bilirAslında yalnız değildim..
@Yakamoz-Asi ve @RüzgarGülü de vardı yanımda..
Ömerin salyalarını silerken koltukdan düştüm...o sırada fındıkları gömen @RüzgarGülü den seken fındık tanesi boğazıma kaçtı..
Yane o an kafamda oluşan üçgeni şuan ben bile anlamadım..
tam programın içeriğine uygun bir cevap oldu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
heee giydimmm..mor tayt hemideee@The_Erinch 23 nisanda fındıkkıran balesi yaptırılmış sizin sınıfa sen tayt giydin diye anlamışsın doğru mu?
Hala güzellik diyorBana göre dizideki en güzel hatundu. Gleen varken ama sonra dul kalınca saldı kendini.![]()
Çok dikkat etmedim, demek ki o ara meşguldum çok yine@Angelica katıldı kaçırmışsın malesef![]()
Deve kuşu değil ama iddaa bayisinde iddaa oynamaya 50 kurusken başladım sonraları yaşım küçük diye almaz oldular yasa çıktı. Kapıdan para verip icerxeki büyüklere oynattim@RüzgarGülü lisedeyken okuldan kaçıp iddia bayinde devekuşu yarışlarına para basıyormuşsun doğru mu
Mor taytını hiç çıkaramamışsın duyduğuma göre içlik niyetine kaç senedir giyiyormuşsun duş alırken bile üstündeymişheee giydimmm..mor tayt hemideee![]()
piştt hasibeee naberrrHala güzellik diyor![]()
Hangi bölüm bakayım?Yapıldı kaçırmışın sen![]()
Mor taytını hiç çıkaramamışsın duyduğuma göre içlik niyetine kaç senedir giyiyormuşsun duş alırken bile üstündeymiş
Porsuk çayında tacın ve kürkünle yüzdüğünü görenler olmuş doğru mu?Hala güzellik diyor
Zombilerin bir ısırığına bakar güzelliğin gitmesi![]()