RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Güzellik diyor, diyor. Zombi gelirken bile orda öpüşen öhömHala güzellik diyor
Zombilerin bir ısırığına bakar güzelliğin gitmesi
Güzellik diyor, diyor. Zombi gelirken bile orda öpüşen öhömHala güzellik diyor
Zombilerin bir ısırığına bakar güzelliğin gitmesi
@Royal_Highness geçen gün @Angelica evden güne diye çıkıp gece kulübüne gitmişsiniz hatta Melek barmene yapışıp bu benim olsun benim bundanım yok diyerek ağlayıp olay çıkarmış
@The_Erinch
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Mr.At
Porsuk çayında tacın ve kürkünle yüzdüğünü görenler olmuş doğru mu?
Valla çok rahatım ve keyfim yerinde maşallah nazar değmesin 🧿piştt hasibeee naberrr
rahat mısın orada...
@Royal_Highness geçen gün @Angelica evden güne diye çıkıp gece kulübüne gitmişsiniz hatta Melek barmene yapışıp bu benim olsun benim bundanım yok diyerek ağlayıp olay çıkarmış
@The_Erinch
BU daha ısınma turları dur sen dahaYine ifşalarım başladı
Çok vardır...Patron ; Bugüne kadar seni en çok etkileyen söz ya da cümle?
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Mr.At @Angelica @Royal_Highness
kesimlikle doğru..@The_Erinch geçen gün arkadaşlarınla yemekteydin paran çıkışmamış @Yakamoz-Asi yi aramışsın borç gönder mahçup olmayayım diye göndereceğim demiş sonra bütün gün ulaşamayıp işletme sahibiyle anlaşıp bütün dükkanın bulaşıklarını yıksmışsun doğru mu?
BU daha ısınma turları dur sen daha
Gökberkin kartondan maketini yapıp akşamları mantı yağlama yedirip maketle beraber uyuyormuşsunuz doğru mu?Yine ifşalarım başladı
ben bir tanesini söyleyem istersenIsınma turları mı abu daha neler duycam acaba
He ya, zor çıkarttım mekandan @Angelica'yı@Royal_Highness geçen gün @Angelica evden güne diye çıkıp gece kulübüne gitmişsiniz hatta Melek barmene yapışıp bu benim olsun benim bundanım yok diyerek ağlayıp olay çıkarmış
@The_Erinch
Yok Porsuk çayına girip de bilmem kaç elmaslı tacımla kürkümü ıslatamam 😎 Ama Porsuk çayı kenarındaki Adalar'da gezmeye çıkmıştım Pazar günü, onu görmüşlerdirPorsuk çayında tacın ve kürkünle yüzdüğünü görenler olmuş doğru mu?
Kimmiş o?Güzellik diyor, diyor. Zombi gelirken bile orda öpüşen öhöm
En olmadık adamı aramışsın be @The_Erinch @Yakamoz-Asi değil borç günahını vermez Lopez konserini hatırla adam cebinden para çıkmasın diye Jennifer Lopez'i tanımazlıktan geldi@The_Erinch geçen gün arkadaşlarınla yemekteydin paran çıkışmamış @Yakamoz-Asi yi aramışsın borç gönder mahçup olmayayım diye göndereceğim demiş sonra bütün gün ulaşamayıp işletme sahibiyle anlaşıp bütün dükkanın bulaşıklarını yıksmışsun doğru mu?
@RüzgarGülü Bu @Yakamoz-Asi cebinde akrep var..En olmadık adamı aramışsın be @The_Erinch @Yakamoz-Asi değil borç günahını vermez Lopez konserini hatırla adam cebinden para çıkmasın diye Jennifer Lopez'i tanımazlıktan geldi
aha gelmiş 3 çeyrek batu
Yine mi @Yakamoz-Asi her para konusunda adı geçiyor. Onun yerine ben veririm konu kapanırEn olmadık adamı aramışsın be @The_Erinch @Yakamoz-Asi değil borç günahını vermez Lopez konserini hatırla adam cebinden para çıkmasın diye Jennifer Lopez'i tanımazlıktan geldi
Sende anma bonkör çıktın kardeşim sabah ayık kafayla banka kartından giden paracıklarını görüp isyan etmeyesin sonra bak Alman usulü ödemeyiz kredi borcunuYine mi @Yakamoz-Asi her para konusunda adı geçiyor. Onun yerine ben veririm konu kapanır
Ehhh adı çıktı bir keree..Pinti herfffYine mi @Yakamoz-Asi her para konusunda adı geçiyor. Onun yerine ben veririm konu kapanır
JL'yi tanımamazlıktan gelen @RüzgarGülüEn olmadık adamı aramışsın be @The_Erinch @Yakamoz-Asi değil borç günahını vermez Lopez konserini hatırla adam cebinden para çıkmasın diye Jennifer Lopez'i tanımazlıktan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?