Emre Ozansoy
Moderatör
Mango&Ananas soğuk çay rica ediyorum ben.
Mango&Ananas soğuk çay rica ediyorum ben.
Geleyim oraya müüüddüüüürrüüümmm
Benim bildiğim kadarıyla yok, olsa zaten kesin bu konuda izleyici olurduSondan ikinci soru geliyor...
@Emre Ozansoy Emre olmasaydın kim olurdun ?
@batuhankaralar herkesden sakladığın ikiz kardeşin varmış,hatta şua forumda diyorlar?
@Gerekli24 LGBT hakkında ne düşünüüyorsun ?
@TenTen Para herşeyi satın alır mı?
Şu kafaya hiçbir zaman ulaşamadım dert tasa o an için kalmazGeleyim oraya müüüddüüüürrüüümmm
Su verdiler ya yanına boşunamı kapalı antep fıstıklarını yut diye o aaa çok şey bekliyorsun sendeEn dandik çerezden almış fıstıkların yarısının ağzı kapalıydı@The_Erinch
Görenler olmuş çıkma ortaya diyormuşsun senaryoyu sen değil o yazıyormuşBenim bildiğim kadarıyla yok, olsa zaten kesin bu konuda izleyici olurdu![]()
Dünya dışına niye gideyim ayol ben. Ben insan olan yerde para harcamayı seviyorum. Dünya dışında insan varsa atlayıp geleyim hemen. Yoksa beni boşver canım. İnsan olmayan yerde kime hava atıcam ben.dünya dışına çıkılsa yarına ilk hangi gezegene neden giderdin ?
Tüm parayı bana verince işte böyle oldu.Su verdiler ya yanına boşunamı kapalı antep fıstıklarını yut diye o aaa çok şey bekliyorsun sende![]()
Bir terleme ateş basması geldi ne verdin bize
ben boşa boşa. çakma prenses hasibe demiyorum bu @Royal_Highness için.
o tahtı almak için bankadan kredi çekmiş,anasının bileziklerini satmış![]()
Programa seyirci olarak davet ederken 'beleş içki ve çerez' vaadinde bulunmadı mı?? Bulundu
İstemek hakkımız
@The_Erinch @Mr.At @Angelica @Zeyno
Sen şimdi lafı başka yerlere çekmeye çalışmaSen onu bunu bırak da ikramlar nerede yiyecek içeceğimizi isteriz![]()
Adımı kullanıp senaryo yazarıyım diyenlere inanmayınGörenler olmuş çıkma ortaya diyormuşsun senaryoyu sen değil o yazıyormuş![]()
![]()
Onu bırak anlık reyting açıkla siz o işi güzel yapıyorsunuz sayın majesteleriSen şimdi lafı başka yerlere çekmeye çalışmaDavetiyede 'beleş içki ve çerez' vaadinde bulundun mu bulunmadın mı onu söyle?
Bak seyircilere de konuklara da ayrı ayrı vaatlerde bulunmuşsun @The_Erinch![]()
Biz konukken bunlarda yoktu sadece asistan @Mr.At ın keşkül vaatleri vardı ahh ahh ne günlerdi o günler kafasına davaylan vura vura aptal ettim çocuğu
Konuklara hizmet sıfırın altında kaldı maalesef hayal kırıklığıSu verdiler ya yanına boşunamı kapalı antep fıstıklarını yut diye o aaa çok şey bekliyorsun sende![]()
Madem öyle Gökberk için aksiyon dizisi yazar mısınAdımı kullanıp senaryo yazarıyım diyenlere inanmayın![]()
Bende bugün sarhoş oldu zannettim, yanlış alarmmış.Biz konukken bunlarda yoktu sadece asistan @Mr.At ın keşkül vaatleri vardı ahh ahh ne günlerdi o günler kafasına davaylan vura vura aptal ettim çocuğu![]()
@Angelica @The_Erinch @Royal_Highness
O keşküllerle ayaktayım ben amaBiz konukken bunlarda yoktu sadece asistan @Mr.At ın keşkül vaatleri vardı ahh ahh ne günlerdi o günler kafasına davaylan vura vura aptal ettim çocuğu![]()
Pişman oldun dimiBiz konukken bunlarda yoktu sadece asistan @Mr.At ın keşkül vaatleri vardı ahh ahh ne günlerdi o günler kafasına davaylan vura vura aptal ettim çocuğu![]()
Kahkaha attırdın yaLaa @Royal_Highness gaza getirip durma şunu da Allaha sen sonra sen sarayına dönünce ben uğraşıyorum bu ikisinin kavgasıyla![]()
@The_Erinch