Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 2.Bölüm

Kaç kere dedim sana şu gözlüklerini yanına alda çık diye @Angelica geçen yıllarda da Akın diye giyim dükkanının önündeki cansız mankene sarılıp eve gidelim sana ellerimle mantı yapıcam diye tutturduydun :A
Sadece sarılsa iyi 🤣🤣🤣🤣 Öpücüğe boğdu 🤭🤭
Herkese hayırlı olsuun bir ramazanı da atlattık sağ salim :)
Konuya giriş şekli efsane 😂😂
------

Fav10 Geri dönüşüm bölümünde, bir elinde 70'lik viski diğer elinde purosuyla uçsuz bucaksız çöplüğü izleyen RüzgarGülü hayallere dalmıştır, @RüzgarGülü bak ne buldum 🤣😂🤣😂🤣

Son düzenleme:
Adamm 3 tane içip, İsviçre sokaklarında çıplak koşup...Ayşeeee Ayşeeee diye bağırmış..,
Bu görüntüleri izleyen Hasibe tacını düşürdü şokdan :F :F :F :F @Royal_Highness

O memeler için yapmadığı yok..Annesine bakkala diye evden çıkıp,internet cafede Gökberkin memişlere bakıp bakıp geliyor :F:F:A:A @Angelica @Zeyno @xemrexxx

hadii oradannnn kıvırmaaaaaaaaaaaaaa

nereye gızzz hasibeeee

tabi yaz geliyor..sahilde gacılara hava atman lazım beyaz donunla :F:F:F:F

@RüzgarGülü @Mr.At @Royal_Highness @xemrexxx @Zeyno

Beyaz giyme toz olur demiṣler, ben hiç beyaz giymem. :A

Gızzz... Kayseri Yerel Haberlerinde manşetten geçtiler.. Elektirik direğine sarılıp,Gökberkkkk diye ağlamışınnn :F :F :F @RüzgarGülü @xemrexxx @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno

Gızzzz Hasibeee yolarım saçlarını @Royal_Highness Aylin deyince terlik atıyorsun..Hasibe deyince bot sallıyorsun :F :A
------

Yaaa sen bakma bu 70 lik neneye.. @xemrexxx gelsin anlatır tüm kirli çamaşırlarını :F:F

Hiç gelmiyor ki @xemrexxx anlatmıyor hiç :D anca göbek büyütsün :A
------

Anaaaa bizi kale almıyor 😱 :A
kızzzz melıoştur yapar yani @Angelica = nuri alçı dişi versiyonu :F:F

bu arada ömüşünn beyaz donu da araya kaçan donmuş @serhatt görmüş artık hangi arada gördüyse :A:A

Sadece sarılsa iyi 🤣🤣🤣🤣 Öpücüğe boğdu 🤭🤭

Konuya giriş şekli efsane 😂😂
------

Fav10 Geri dönüşüm bölümünde, bir elinde 70'lik viski diğer elinde purosuyla uçsuz bucaksız çöplüğü izleyen RüzgarGülü hayallere dalmıştır, @RüzgarGülü bak ne buldum 🤣😂🤣😂🤣
Ne buldun yazıyı mi ? Nerden buldun onu :D

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch

Sorma yakalanmışım Ömer :F :F
------

Kaç kere dedim sana şu gözlüklerini yanına alda çık diye @Angelica geçen yıllarda da Akın diye giyim dükkanının önündeki cansız mankene sarılıp eve gidelim sana ellerimle mantı yapıcam diye tutturduydun :A

Ne yapayım böyle seksi fotosunu görünce unuttum gözlük mözlük kalmadı aklımda :F
gokholics12_1743196181973.webp