@Angelica iddialara cevap vermedi hiç güldü geçti
kız Gökberk posterleri ile yatıyormuṣsun hatta bir tane ayıcıkın yüzüne Gökberk fotosu yapıṣtırdığın söyleniyor 
Yok yolmam ben @Angelica namı içkisi yok kumarı yok bir Gökberk'i var kuzumun![]()
evi temizledim bayram temizliği yeni bitti
Bitmez o temizlik bitmez yarın kalkar yine üzerinden geçersin ahh ahh kaderimiz bizim bu temizlikevi temizledim bayram temizliği yeni bitti
evi temizledim bayram temizliği yeni bitti
Bitmez o temizlik bitmez yarın kalkar yine üzerinden geçersin ahh ahh kaderimiz bizim bu temizlik![]()
@Yakamoz-Asi Yalnız @HollyDemon ☾☆ de katılırsa bunlara... bizi parçalarlar..biri testere,biri tava,biri süpürge![]()
![]()
@Mr.At ı @HollyDemon ☾☆ üzerine salalım@Zeyno @Royal_Highness @RüzgarGülü
Olmayan şeylere cevap verme huyum yoktur@Angelica iddialara cevap vermedi hiç güldü geçti
kız Gökberk posterleri ile yatıyormuṣsun hatta bir tane ayıcıkın yüzüne Gökberk fotosu yapıṣtırdığın söyleniyor
![]()
Gızzz... Kayseri Yerel Haberlerinde manşetten geçtiler.. Elektirik direğine sarılıp,Gökberkkkk diye ağlamışınnnOlmayan şeylere cevap verme huyum yoktur![]()
Böyle bakınca ne yapaym Ah ahYok yolmam ben @Angelica namı içkisi yok kumarı yok bir Gökberk'i var kuzumun![]()
Tühhhh yakalanmış mıyımGızzz... Kayseri Yerel Haberlerinde manşetten geçtiler.. Elektirik direğine sarılıp,Gökberkkkk diye ağlamışınnn![]()
![]()
@RüzgarGülü @xemrexxx @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno
Gızzz... Kayseri Yerel Haberlerinde manşetten geçtiler.. Elektirik direğine sarılıp,Gökberkkkk diye ağlamışınnn![]()
![]()
Yaaa sen bakma bu 70 lik neneye.. @xemrexxx gelsin anlatır tüm kirli çamaşırlarınıAbboooooooovvvvv @Angelica![]()
Gızzzz Hasibeee yolarım saçlarını @Royal_Highness Aylin deyince terlik atıyorsun..Hasibe deyince bot sallıyorsun![]()
------
Yaaa sen bakma bu 70 lik neneye.. @xemrexxx gelsin anlatır tüm kirli çamaşırlarını![]()
Olmayan şeylere cevap verme huyum yoktur![]()
Kaç kere dedim sana şu gözlüklerini yanına alda çık diye @Angelica geçen yıllarda da Akın diye giyim dükkanının önündeki cansız mankene sarılıp eve gidelim sana ellerimle mantı yapıcam diye tutturduydunGızzz... Kayseri Yerel Haberlerinde manşetten geçtiler.. Elektirik direğine sarılıp,Gökberkkkk diye ağlamışınnn![]()
![]()