Benim bugün gecem gündüz oldu o yüzden affına sığınayım.
Hallettim onu hallettim game over![]()
Ben zaten hep geç kalırım
Gayet mantıklı haklısınÖlene kadar burdayız dediğin gibi ama geçenlerde bir konuda "Ölürsek forum arkadaşlarımızın nasıl haberi olacak?" diye sordum, acayip linç yedim![]()
babababa görüyorsun değil mi @Yakamoz-Asi hemen nasıllll @Royal_Highness kraliçe hasibenin yanına geçiverdiiiiiiii @RüzgarGülü @Mr.AtGayet mantıklı haklısın![]()
Ohh tabi beyimiz rahat ütülerini de yıkacak birini bulmuş bütün gün el ense yapıyor tatil diye biz öylemi tüm ev bizde kendini unutuyorsun galiba az salya akıtmadın L koltuğunda masterchef izlerken![]()
![]()
En son @Yakamoz-Asi beni geçmişti 3. sıradaydım (bende istatistik kovalar oldum beee)Gızzz istatistik sorumlusu ne haldeyiz @Royal_Highness
@Zeyno hedef 150 mesaj atıp, emekli olacakmış![]()
4 tane içti mi unutur ..başa sarar.. @Zeyno kurtulduğunu sansın
📌 An itibariyle konuya 610 mesaj yazılmış olup konu 3K görüntüleme almıştır efenimGızzz istatistik sorumlusu ne haldeyiz @Royal_Highness
@Zeyno hedef 150 mesaj atıp, emekli olacakmış![]()
Gızzz istatistik sorumlusu ne haldeyiz @Royal_Highness
@Zeyno hedef 150 mesaj atıp, emekli olacakmış
------
babababa görüyorsun değil mi @Yakamoz-Asi hemen nasıllll @Royal_Highness kraliçe hasibenin yanına geçiverdiiiiiiii @RüzgarGülü @Mr.At![]()
Gömü yapmadım ki ben. Gizli takıldım ramazan diye o kadar4 tane içti mi unutur ..başa sarar.. @Zeyno kurtulduğunu sansın
Ramazanda bitti @RüzgarGülü gömüyü çıkar artık![]()
Olm Ömer... kafa güzelken kendi kendine mi sohbet ettinAn itibariyle konuda 610 mesaj yazılmış olup 3K görüntüleme almıştır efenim
Üyelerin konu içindeki mesaj sayılarında ilk 4 şu şekildedir;
Ekli dosyayı görüntüle 133914
Emekli olmak için henüz çok erken emeklilikte @Yakamoz-Asi ve @The_Erinch e takıldımAn itibariyle konuda 610 mesaj yazılmış olup 3K görüntüleme almıştır efenim
Üyelerin konu içindeki mesaj sayılarında ilk 4 şu şekildedir;
Ekli dosyayı görüntüle 133914
Gızzz Hasibeee hangisi sensinnn
Bizimki akşam Gökberk'ini izleyebilmek için on işi bir arada yapıyordur bugün ortalarda yok gızzz nerdesin @Angelica@RüzgarGülü @Zeyno @Mr.At
Melunnda az değil hani.. sümüklerini @Angelica sürdüğünü itiraf etti en son![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arayı kapatırsın ya üzülmeBen zaten hep geç kalırım![]()
hahahahaahahaha @Yakamoz-Asi çekil aradan... çenen düştü
Olm Ömer... kafa güzelken kendi kendine mi sohbet ettin
@RüzgarGülü @Zeyno @Mr.At
Melunnda az değil hani.. sümüklerini @Angelica sürdüğünü itiraf etti en son![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()