Yakaladım bile ohoooo.
Yakaladım bile ohoooo.
işe yarıyor mu bari
Dur şimdi hatırlatma ortada kaynamıştı ne güzel kardeşim
işe yarıyor mu bari![]()
Ehh bakıcaz artık brocum gerçi bu kadroda @HollyDemon ☾☆ ile sadece çayımızı alarak keyifle kaos izleriz biz
Rekor mekor umrumda olmaz ayol benim öyle olsa tüm konulara çadır kurar yorum yapardımValla @xemrexxx ve @serhatt birbirine girsin, @Mr.At fittileri ateṣlesin, @HollyDemon ☾☆ zaten ecel terleri döküyor e @Zeyno zaten dünden razı yeni rekora![]()
Ahh canımmm nasılda tanır beni hem de 8 litre düdüklü tencereyi yersin başına da yemekler olurken düdük yerine sen duman çıkarırsın@Zeyno neler va rnelerrrr ama kafama düdüklü tencere yiyebilirim.
@Royal_Highness ile koalisyon yaptılarç
bence saflarımızı korumamız lazım@Mr.At @RüzgarGülü
İş başa düştü desenize@Angelica önemli işleir var.. gökberkin memelerinin en iyi meme olması için oy kasıyor şuan
@Royal_Highness elini bile sürmez.. hanfendinin incileri dökülür şimdi![]()
Bundan yıllar yılar önceydi @Angelica kundakta bir bebeydi, henüz tv ler yeni çıkmış tek kanal dönemleri babası eve tv alıp kurmuş ilk açtıklarında tv de karşılarına dizi çıkmış bu henüz 3 aylık falan dönüp tv ye bakmış havuzdan çıkan erkek oyuncuyu görmüş ve ilk cümleleri "memeli sexsi erkek" olmuş o gün bugündür tutkusu olmuş işte
Ehh bakıcaz artık brocum gerçi bu kadroda @HollyDemon ☾☆ ile sadece çayımızı alarak keyifle kaos izleriz biz
------
Rekor mekor umrumda olmaz ayol benim öyle olsa tüm konulara çadır kurar yorum yapardımBen eğlenebildiğim konularda eğlenebildiğim insanlarla olmayı seviyorum
------
Ahh canımmm nasılda tanır beni hem de 8 litre düdüklü tencereyi yersin başına da yemekler olurken düdük yerine sen duman çıkarırsın![]()
------
![]()
İş başa düştü desenize
![]()
------
Bundan yıllar yılar önceydi @Angelica kundakta bir bebeydi, henüz tv ler yeni çıkmış tek kanal dönemleri babası eve tv alıp kurmuş ilk açtıklarında tv de karşılarına dizi çıkmış bu henüz 3 aylık falan dönüp tv ye bakmış havuzdan çıkan erkek oyuncuyu görmüş ve ilk cümleleri "memeli sexsi erkek" olmuş o gün bugündür tutkusu olmuş işte![]()
@The_Erinch @Royal_Highness @xemrexxx
------
Rekor mekor umrumda olmaz ayol benim öyle olsa tüm konulara çadır kurar yorum yapardımBen eğlenebildiğim konularda eğlenebildiğim insanlarla olmayı seviyorum
------
Ahh canımmm nasılda tanır beni hem de 8 litre düdüklü tencereyi yersin başına da yemekler olurken düdük yerine sen duman çıkarırsın![]()
------
![]()
@Zeyno @RoyalHighness Bildirim manyağı olmuşum sabah sabah, sağlı, sollu uyandım 🤣🤣🤣🤣
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At
Daha dur Emirgan dan keşkülle aha da bu pikachu gibi kaçacak delik arayacak benden
Aaaa ama olmaz ki özelimi ifşa ediyorsun![]()
![]()
İş başa düştü desenize
![]()
------
Bundan yıllar yılar önceydi @Angelica kundakta bir bebeydi, henüz tv ler yeni çıkmış tek kanal dönemleri babası eve tv alıp kurmuş ilk açtıklarında tv de karşılarına dizi çıkmış bu henüz 3 aylık falan dönüp tv ye bakmış havuzdan çıkan erkek oyuncuyu görmüş ve ilk cümleleri "memeli sexsi erkek" olmuş o gün bugündür tutkusu olmuş işte![]()
@The_Erinch @Royal_Highness @xemrexxx
Ahahahaahahaha daha 3 aylık iken sen neymiṣsin @Angelica beeeee vay anasına
------
Aha al iṣte @Mr.At yine tavayı yedi kafasına
------
Kaçıyor yorum yapmaktan@Royal_Highness
Eee o göbek boşunamı olmuşAaaa aaaaaa kuru iftira
@HollyDemon ☾☆ karıṣtırdı
------
Sen helvanı ye @Angelica yapmıṣ
------
Ben dedim sana @HollyDemon ☾☆ dua okumaya baṣlıyayım diyebak mezar hazır
------
Ahahahahaha birde istek yapıyor@Angelica
Helva yapmaya gerek kalmamış, olay tatlıyaBence @Angelica veya @Zeyno hatta @Royal_Highness hepsi beraber ṣuan @HollyDemon ☾☆ 'nin helvasını hazırlıyorlar![]()
E tabi doğru söylüyorsun, boşuna Royal Highness 👑 değiliz herhalde 🤪🤪@Royal_Highness elini bile sürmez.. hanfendinin incileri dökülür şimdi![]()
Doğru tespit@Royal_Highness kraliyetten gelme tabi elini sürmez normal![]()
@Zeyno neler va rnelerrrr ama kafama düdüklü tencere yiyebilirim.
@Royal_Highness ile koalisyon yaptılar
bence saflarımızı korumamız lazım@Mr.At @RüzgarGülü
Uslu demeyelim de uyumlu diyelim@Royal_Highness masa üyelerine bir ṣey yapmaz uslu kızdır bence![]()
Kuru iftiraUslu muuuuu..
elinde elektirikli testere ile dolaşıyor![]()
Yok yok değilim, Erinç abinin dediklerine inanma
Tabi kalmam, 3.bölümde de buradayım 😎Ama @Royal_Highness eksik kalmaz
@serhatt bu @Royal_Highness kendini Quenn sanıyor.. Saçını yolmak lazım
Forumun Queen'i sen olabilirsin, ben tüm cihanın Queen'iyimSandığıyla kalır hayatım. Forumun tek QUEEN'i herkesin de bildiği gibi BEN'im.![]()
O biraz zor işte@Royal_Highness yolarlar o saçlarını.. Tacının elmaslarını tekkkk tekkkkk 🤭😜🤭😜🤭
Napıyım mesajlarınız çok komiktiGül Gül daha çok gülersin@Royal_Highness bildirim yağmuruna tutmuṣ bizi
![]()
Güldürmeseydiniz o kadar bildirim gelmezdi@Zeyno @RoyalHighness Bildirim manyağı olmuşum sabah sabah, sağlı, sollu uyandım 🤣🤣🤣🤣
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At
Aaa niye kaçayım yavKaçıyor yorum yapmaktan@Royal_Highness
Kız sen ölmeyi bayılmak sanıyor olabilirsin ama gerçekler öyle değil. Yine de sen bilirsin.Helva yapmaya gerek kalmamış, olay tatlıya
bağlanmış@HollyDemon ☾☆ @serhatt
E tabi doğru söylüyorsun, boşuna Royal Highness 👑 değiliz herhalde 🤪🤪
Doğru tespit
Ekli dosyayı görüntüle 133907
Uslu demeyelim de uyumlu diyelim
Kuru iftira
Tabi kalmam, 3.bölümde de buradayım 😎
Kendimi Queen sanmıyorum, zaten Queen'im 👑 🤪🤪
Forumun Queen'i sen olabilirsin, ben tüm cihanın Queen'iyim
![]()
O biraz zor işte
Napıyım mesajlarınız çok komikti6 sayfa mesaj birikmiş ve hepsini bir çırpıda okudum, okurken de çok eğlendim
@HollyDemon ☾☆'ın @serhatt'ı kız sanıyor olması bombaydı
Güldürmeseydiniz o kadar bildirim gelmezdiDemek ki iyi sohbet dönmüş ki güldürdün atmışım
Aaa niye kaçayım yav
Burdayım be BUR-DA-YIM![]()
Gene masaya ellerini vurdu 🤣🤭🤣🤭Helva yapmaya gerek kalmamış, olay tatlıya
Doğru tespit
Kuru iftira
![]()
O biraz zor işte
Napıyım mesajlarınız çok komikti6 sayfa mesaj birikmiş ve hepsini bir çırpıda okudum, okurken de çok eğlendim
Güldürmeseydiniz o kadar bildirim gelmezdiDemek ki iyi sohbet dönmüş ki güldürdün atmışım
Aaa niye kaçayım yav
🤪🤪🤪Kız sen ölmeyi bayılmak sanıyor olabilirsin ama gerçekler öyle değil. Yine de sen bilirsin.![]()
3.bölümde sunucu @The_Erinch'in giyeceği kostüm ektedir;Bir sonraki programa Pikaçu eşliğinde geleceğim 🤣🤣🤣
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @xemrexxx @Zeyno @Angelica @serhatt
Daha dur Emirgan dan keşkülle aha da bu pikachu gibi kaçacak delik arayacak benden![]()
Helva yapmaya gerek kalmamış, olay tatlıya
Doğru tespit
Kuru iftira
![]()
O biraz zor işte
Aaa niye kaçayım yav
Kız sen ölmeyi bayılmak sanıyor olabilirsin ama gerçekler öyle değil. Yine de sen bilirsin.![]()
Reis dönmüş @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.AtEvet 29 sayfa çok iyi program olmuş. Anca geldim birkaç gün yok olmam gerekti. Bir daha X vs birsey yazmamak gerek en iyisi @The_Erinch okuyacağım bunları bol bol![]()
Reis dönmüş @Yakamoz-Asi @Royal_HighnessEvet 29 sayfa çok iyi program olmuş. Anca geldim birkaç gün yok olmam gerekti. Bir daha X vs birsey yazmamak gerek en iyisi @The_Erinch okuyacağım bunları bol bol![]()
@Zeyno içindeki canavarı çıkarttık artık 🤭🤭🤭🤭Erinç abi mutlaka giy@The_Erinch
------
Patlamıṣ mısırları hazırlayın olay var
@The_Erinch @Zeyno @Angelica @xemrexxx