Hülya de Elif de..Bak akran da çıktınız @The_Erinch![]()
Gizemi çok.. bu programa gelirse çok çekeceği var benden ondan hep en arka sıradan izliyor
@HollyDemon ☾☆ @RüzgarGülü @Zeyno
Hülya de Elif de..Bak akran da çıktınız @The_Erinch![]()
Hülya de Elif de..
Gizemi çok.. bu programa gelirse çok çekeceği var benden ondan hep en arka sıradan izliyor
Sizlerin birbirinizle sohbetinizi okumak çok eğlenceli zevkli oluyor arada katılım yapıyorum böyle güzel oluyor ben sizler gibi hızlı yazamıyorum uzun zamandır böyle ortamlara girmedim hayat beni biraz ciddileştirmiş şuanda sizlere ayak uyduramıyorum birazda ondan zamana bıraktımHülya de Elif de..
Tam İsviçre gibi cevap vermişSizlerin birbirinizle sohbetinizi okumak çok eğlenceli zevkli oluyor arada katılım yapıyorum böyle güzel oluyor ben sizler gibi hızlı yazamıyorum uzun zamandır böyle ortamlara girmedim hayat beni biraz ciddileştirmiş şuanda sizlere ayak uyduramıyorum birazda ondan zamana bıraktım![]()
Sanalda kendimce koruma isimElif niye?
Sensin beceriksiz de get bak @Angelica salarım üzerine![]()
Bence @Angelica veya @Zeyno hatta @Royal_Highness hepsi beraber ṣuan @HollyDemon ☾☆ 'nin helvasını hazırlıyorlar
------
Soldaki hatuna 🔥ıyorum![]()
Fıstıklı olsun helva
İsviçreli karıştırdı ortalığı sonra tüydüKardeşim nedir bu tantana![]()
Dış mihrak işte boşuna demiyorumİsviçreli karıştırdı ortalığı sonra tüydü![]()
Kardeşim nedir bu tantana![]()
İsviçreli karıştırdı ortalığı sonra tüydü![]()
Dış mihrak işte boşuna demiyorum![]()
Bu kadar meraktan ve patavatsızlıktan sonra @HollyDemon ☾☆ için hazırladığım muhtemel SON...
@xemrexxx @The_Erinch @Angelica @Mr.At @Yakamoz-Asi @Zeyno @Royal_Highness yardımlarınız için teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 133884
Fıstıklı olsun helva![]()
Beni tanıyan tanır ve şerrimden korktukları için bana bulaşmazlar, sen ve diğerleri gibi.Aaaa aaaaaa kuru iftira
@HollyDemon ☾☆ karıṣtırdı
------
Sen helvanı ye @Angelica yapmıṣ
------
Ben dedim sana @HollyDemon ☾☆ dua okumaya baṣlıyayım diyebak mezar hazır
------
Ahahahahaha birde istek yapıyor@Angelica
Beni tanıyan tanır ve şerrimden korktukları için bana bulaşmazlar, sen ve diğerleri gibi.Holly kendi kaşındı.
![]()