Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 2.Bölüm

@xemrexxx sevmediğin özelliklerin nedir? egon yüksek midir?

@Yakamoz-Asi Aslında evlisin ama daha önce başını döndüren kız senle ilgilenmeye başladı???

@Angelica hayatında yaptığın en büyük çılgınlık ne oldu?

@Zeyno Sevdiğin adam evli çıktı işte.. Sonrası sende? Evlenmek istediğin adam varken eskisi yürümeye başldı sana... ağzında tat bırakmışdı??????

Kese kağıdıyla mutlu olan insanları üzmesinler lütfen... :T :T
Eyvallah toynaklı arkadaşım :ok:

Thanks Ok GIF by TRT

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Angelica and Mr.At

@Yakamoz-Asi Aslında evlisin ama daha önce başını döndüren kız senle ilgilenmeye başladı???

@Zeyno Sevdiğin adam evli çıktı işte.. Sonrası sende? Evlenmek istediğin adam varken eskisi yürümeye başldı sana... ağzında tat bırakmışdı??????

Lunaparkta bindiğime pişman olduğum disko şeysi :F

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch

Adam evli ise olay o saniyede bitmiş demektir zaten ötesi berisi yok bunun geri dönüşü olmaz bende..

Ṣimdi bana küfür ettirme abi valla ettirme. :A bir güzel meydan dayağı yerdi o kiṣi ama ben onun ilgisini 🔥 evliysem tek kendi güzel hanımım olur baṣkası bana yanaṣmaya çalıṣmasın hele eskiler gitsin kendini köprüden atsın. Bana tekme atmadan önce düṣünseydi. :A

Ṣimdi bana küfür ettirme abi valla ettirme. :A bir güzel meydan dayağı yerdi o kiṣi ama ben onun ilgisini 🔥 evliysem tek kendi güzel hanımım olur baṣkası bana yanaṣmaya çalıṣmasın hele eskiler gitsin kendini köprüden atsın. Bana tekme atmadan önce düṣünseydi. :A
Yürü beee @Yakamoz-Asi hanımcılık kazanacak diğerinin aklı nerdeymiş :A

• Beğendim

Vayy helal olsun sana :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
@Yakamoz-Asi Eşinin telefonu çalıyor... Eski nişanlısı arıyor?

@Zeyno Kin güder misin?

@Angelica sevipde yüzüne söylüyemediğin biri var mı ?

@xemrexxx hep layloylayloy musun yoksa acını mı gizliyorsun ?

@Mr.At ver damardan mğzikkkkkk

Abi sende habire evli çiftlerin arasını bozacak ṣeylere değiniyorsun. :A

O telefona önce El Fatiha derim sonra hanımı sorguya çekerim, mahrem odamızda cezasını veririm. :A sonra eskiyi düṣünecek durumda olmaz zaten. :A

• Güldürdün
@Yakamoz-Asi Eşinin telefonu çalıyor... Eski nişanlısı arıyor?

@Zeyno Kin güder misin?

@Angelica sevipde yüzüne söylüyemediğin biri var mı ?

@xemrexxx hep layloylayloy musun yoksa acını mı gizliyorsun ?

@Mr.At ver damardan mğzikkkkkk
Kinci değilimde bir kişiden soğuduğum an uzaklaşırım, haa konuşur muyum evet konuşurum hani bir söz var ya ama eski samimiyetimi de mumla aratırım diye işte o tam olarak benim