@Angelica iddialara cevap vermedi hiç güldü geçti kız Gökberk posterleri ile yatıyormuṣsun hatta bir tane ayıcıkın yüzüne Gökberk fotosu yapıṣtırdığın söyleniyor
Yok yolmam ben @Angelica namı içkisi yok kumarı yok bir Gökberk'i var kuzumun
evi temizledim bayram temizliği yeni bitti
Bitmez o temizlik bitmez yarın kalkar yine üzerinden geçersin ahh ahh kaderimiz bizim bu temizlikevi temizledim bayram temizliği yeni bitti
evi temizledim bayram temizliği yeni bitti
Bitmez o temizlik bitmez yarın kalkar yine üzerinden geçersin ahh ahh kaderimiz bizim bu temizlik
@Yakamoz-Asi Yalnız @HollyDemon ☾☆ de katılırsa bunlara... bizi parçalarlar..biri testere,biri tava,biri süpürge
@Mr.At ı @HollyDemon ☾☆ üzerine salalım@Zeyno @Royal_Highness @RüzgarGülü
Olmayan şeylere cevap verme huyum yoktur@Angelica iddialara cevap vermedi hiç güldü geçtikız Gökberk posterleri ile yatıyormuṣsun hatta bir tane ayıcıkın yüzüne Gökberk fotosu yapıṣtırdığın söyleniyor
Gızzz... Kayseri Yerel Haberlerinde manşetten geçtiler.. Elektirik direğine sarılıp,Gökberkkkk diye ağlamışınnnOlmayan şeylere cevap verme huyum yoktur
Böyle bakınca ne yapaym Ah ahYok yolmam ben @Angelica namı içkisi yok kumarı yok bir Gökberk'i var kuzumun
Tühhhh yakalanmış mıyımGızzz... Kayseri Yerel Haberlerinde manşetten geçtiler.. Elektirik direğine sarılıp,Gökberkkkk diye ağlamışınnn@RüzgarGülü @xemrexxx @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno
Gızzz... Kayseri Yerel Haberlerinde manşetten geçtiler.. Elektirik direğine sarılıp,Gökberkkkk diye ağlamışınnn@RüzgarGülü @xemrexxx @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno
Yaaa sen bakma bu 70 lik neneye.. @xemrexxx gelsin anlatır tüm kirli çamaşırlarınıAbboooooooovvvvv @Angelica
Gızzzz Hasibeee yolarım saçlarını @Royal_Highness Aylin deyince terlik atıyorsun..Hasibe deyince bot sallıyorsun
------
Yaaa sen bakma bu 70 lik neneye.. @xemrexxx gelsin anlatır tüm kirli çamaşırlarını
Olmayan şeylere cevap verme huyum yoktur
Kaç kere dedim sana şu gözlüklerini yanına alda çık diye @Angelica geçen yıllarda da Akın diye giyim dükkanının önündeki cansız mankene sarılıp eve gidelim sana ellerimle mantı yapıcam diye tutturduydunGızzz... Kayseri Yerel Haberlerinde manşetten geçtiler.. Elektirik direğine sarılıp,Gökberkkkk diye ağlamışınnn@RüzgarGülü @xemrexxx @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?