Benim bugün gecem gündüz oldu o yüzden affına sığınayım.
Hallettim onu hallettim game over
Ben zaten hep geç kalırım
Gayet mantıklı haklısınÖlene kadar burdayız dediğin gibi ama geçenlerde bir konuda "Ölürsek forum arkadaşlarımızın nasıl haberi olacak?" diye sordum, acayip linç yedim
babababa görüyorsun değil mi @Yakamoz-Asi hemen nasıllll @Royal_Highness kraliçe hasibenin yanına geçiverdiiiiiiii @RüzgarGülü @Mr.AtGayet mantıklı haklısın
Ohh tabi beyimiz rahat ütülerini de yıkacak birini bulmuş bütün gün el ense yapıyor tatil diye biz öylemi tüm ev bizde kendini unutuyorsun galiba az salya akıtmadın L koltuğunda masterchef izlerken
En son @Yakamoz-Asi beni geçmişti 3. sıradaydım (bende istatistik kovalar oldum beee)Gızzz istatistik sorumlusu ne haldeyiz @Royal_Highness
@Zeyno hedef 150 mesaj atıp, emekli olacakmış
4 tane içti mi unutur ..başa sarar.. @Zeyno kurtulduğunu sansın
📌 An itibariyle konuya 610 mesaj yazılmış olup konu 3K görüntüleme almıştır efenimGızzz istatistik sorumlusu ne haldeyiz @Royal_Highness
Gızzz istatistik sorumlusu ne haldeyiz @Royal_Highness
------
babababa görüyorsun değil mi @Yakamoz-Asi hemen nasıllll @Royal_Highness kraliçe hasibenin yanına geçiverdiiiiiiii @RüzgarGülü @Mr.At
Gömü yapmadım ki ben. Gizli takıldım ramazan diye o kadar4 tane içti mi unutur ..başa sarar.. @Zeyno kurtulduğunu sansın
Ramazanda bitti @RüzgarGülü gömüyü çıkar artık
Olm Ömer... kafa güzelken kendi kendine mi sohbet ettinAn itibariyle konuda 610 mesaj yazılmış olup 3K görüntüleme almıştır efenim
Üyelerin konu içindeki mesaj sayılarında ilk 4 şu şekildedir;
Ekli dosyayı görüntüle 133914
Emekli olmak için henüz çok erken emeklilikte @Yakamoz-Asi ve @The_Erinch e takıldımAn itibariyle konuda 610 mesaj yazılmış olup 3K görüntüleme almıştır efenim
Üyelerin konu içindeki mesaj sayılarında ilk 4 şu şekildedir;
Ekli dosyayı görüntüle 133914
Gızzz Hasibeee hangisi sensinnn
Bizimki akşam Gökberk'ini izleyebilmek için on işi bir arada yapıyordur bugün ortalarda yok gızzz nerdesin @Angelica@RüzgarGülü @Zeyno @Mr.At
Melunnda az değil hani.. sümüklerini @Angelica sürdüğünü itiraf etti en son
Arayı kapatırsın ya üzülmeBen zaten hep geç kalırım
hahahahaahahaha @Yakamoz-Asi çekil aradan... çenen düştü
Olm Ömer... kafa güzelken kendi kendine mi sohbet ettin
@RüzgarGülü @Zeyno @Mr.At
Melunnda az değil hani.. sümüklerini @Angelica sürdüğünü itiraf etti en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?