Olaylarla alakan ;noldu başladık mı![]()
(Biliyorum bu GIF'i daha önce sana yine atmıştım ama napıyım çok komik mesajlar yazıyorsun
Sanki sen beleş mezar bulsan farklı davranacaksınValla bu kızdan korkulur abi dikkat et@The_Erinch
Olaylarla alakan ;noldu başladık mı![]()
Sanki sen beleş mezar bulsan farklı davranacaksınValla bu kızdan korkulur abi dikkat et@The_Erinch
ben konsepti anlamadım o yüzden komik duruyordurOlaylarla alakan ;
Ekli dosyayı görüntüle 133845
(Biliyorum bu GIF'i daha önce sana yine atmıştım ama napıyım çok komik mesajlar yazıyorsun)
Konsepti programı yapan @The_Erinch de anlamadan yapıyor zaten boşverben konsepti anlamadım o yüzden komik duruyordur![]()
Bekleriz...
Konu ne bilmiyorum...
Sorular ne bilmiyorum...
Sonu nereye çıkar bende bilmiyorum...
oruç başına vurdu demek ki bunağınKonsepti programı yapan @The_Erinch de anlamadan yapıyor zaten boşver![]()
Bu arada bu ön sohbet, program yarın gece 00.00'da başlayacak![]()
O benim abim hoşt.!!
Çağatay da abin ama bugün tweetleri atmışsın adam ilk sıradaO benim abim hoşt.!!
X hesabım yok yine patladın.
Hiçbir platformda fake hesabım yok 2017'den beri.fake hesabındır zaten![]()
o değil de hani Alev alevdi konu bir şey olmayacaksa ben belgesel izlemeye kaçıyorum @The_ErinchHiçbir platformda fake hesabım yok 2017'den beri.![]()
Sen önce konuyu tam oku ondan sonra gel safoz. .sso değil de hani Alev alevdi konu bir şey olmayacaksa ben belgesel izlemeye kaçıyorum @The_Erinch![]()
Kahve iyi gider yarına ama ayikmak için oben uykum kaçsın diye sade kahve yapmıştım![]()
Bana bir arpa suyu extraSeyircilerin hepsi burada olur umarım çünkü o zaman daha eğlenceli oluyor
Hem @The_Erinch abi beleş çerez vaadinde bulunduNe demişler "Nerde beleş oraya yerleş"
![]()
perşembe 00:00 demiş benim zamanıma göre süresi gelmiş sananeSen önce konuyu tam oku ondan sonra gel safoz. .ss