Erdi:Bunlar Kim Bana Şekil Yapıyo Hayırdır? !!
@sürgünüm @Bully @dosimosi @Çiğdem-@Billy Kane @vadikızı @MayısKralı @batuhankaralar @MasacRE- @papuleoo @mesmeso61 @FaJi @HachiKo
Erdi reyistir oaboww kavga çıkıyor sanırım Erdi ne adamsın ya
Erdi reyistir o
Tam senin tarzınAdama gıcık oluyorum gülmeden de duramıyorum he
Tam senin tarzın
Sana kimse yan bakamaz işteIyy hiçte bile sanırım gıcıklığına gülüyorum ben böyle herif istemem be
Buna bağladı sayılmaz ama Erdi adada anca çene yapıyor oyun kazandığı yok
haha tamam işte genelde böyle cins bulurlar her hafta olay yaratmasını sağlarlar elektirik çarpma videosu açmıstın sen o konuda demiştim bu çocuğun olayları devam edicek diyeSana kimse yan bakamaz işte
Sana kimse yan bakamaz işte
İzlemen lazım nethaha tamam işte genelde böyle cins bulurlar her hafta olay yaratmasını sağlarlar elektirik çarpma videosu açmıstın sen o konuda demiştim bu çocuğun olayları devam edicek diye
.A
İzlerken benide güldürüyor açıkçası bunda sesli güldümEnteresan bir şekilde bu çocuğu sevdim
Resmen Semih çakmasıİzlemen lazım net
Hakan ile kıyaslaman çok saçma olmuş. İlk yarıştığı sene şampiyonluğun en büyük adayıydı. Oylama şimdiki gibi olmadığı için diğer kişiler tarafından elendi. All Starda ise ünlülerin en iyi erkeğiydi. Baya oyun alıyordu. Erdi ise bomboş biri. Hareketlerini Semih'e benzetiyor ama Semih'in performansı da iyiydi.Erdi Survivor tarihinin en boş adamıdır. Hakandan bile patates bu herif. Semih Reyizin cosplayı ama onun tırnağı bile olamaz.
Hakan Hatipoğlu Survivor'a sms'i getiren kişidir, daha fazla söze gerek yok sanırımHakan ile kıyaslaman çok saçma olmuş. İlk yarıştığı sene şampiyonluğun en büyük adayıydı. Oylama şimdiki gibi olmadığı için diğer kişiler tarafından elendi. All Starda ise ünlülerin en iyi erkeğiydi. Baya oyun alıyordu. Erdi ise bomboş biri. Hareketlerini Semih'e benzetiyor ama Semih'in performansı da iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?