Aynen öyle. Hakan giderken Acun'un suratını biliyorsundur. Gitme ne olur Hakan geri dön gibi bakıyorduHakan Hatipoğlu Survivor'a sms'i getiren kişidir, daha fazla söze gerek yok sanırım
Aynen öyle. Hakan giderken Acun'un suratını biliyorsundur. Gitme ne olur Hakan geri dön gibi bakıyorduHakan Hatipoğlu Survivor'a sms'i getiren kişidir, daha fazla söze gerek yok sanırım
Kendinizi böyle avutunAynen öyle. Hakan giderken Acun'un suratını biliyorsundur. Gitme ne olur Hakan geri dön gibi bakıyordu
Tamamen objektif bir yorum Harbiden üzülmüştü Acun giderken 2010 daKendinizi böyle avutun
Ben Hakanla performansını değil konuşmalarını kıyasladım Biri ona diyordu şimdi unuttum adını. O lakabı daha çok hak ediyorHakan ile kıyaslaman çok saçma olmuş. İlk yarıştığı sene şampiyonluğun en büyük adayıydı. Oylama şimdiki gibi olmadığı için diğer kişiler tarafından elendi. All Starda ise ünlülerin en iyi erkeğiydi. Baya oyun alıyordu. Erdi ise bomboş biri. Hareketlerini Semih'e benzetiyor ama Semih'in performansı da iyiydi.
aynı SEN işte ondandır !! GAYet NORMAL yaaniiEnteresan bir şekilde bu çocuğu sevdim