Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni sezonun ilk bölümünü indirdim birileri artık sezon finalini izlese keşke.

Güncel diziye alışamadım hep eski dizilerde kafama göre ilerliyordum.
İzlesem de yarın izle şimdi acelen ne. 40 tane dizi önerdik sana, onları izle.

@mrt-06 arada sıkıldığım zamanlar bakabilirim.

@OzaN muhtemelen beğenirim de komedi için önceliğim Big Bang Theory. Diğerleri bunlardan sonra gelir.
Big Bang Theory izlersen de güzel olur tabii onun yeri apayrı da o 150 bölüm falan.

İşte beğenirsem bol bol izlerim.
Ya aslında komedi dizi izlemek tam sana göre olması lazım. Hep söylüyorum ders çalışırken 20 dakikalık dizi araları harika geliyor hem dizinin tadı ayrı bir güzel oluyor hem de ders çalışmak sıkmıyor. Sınav dönemleri günde 3 bölüm civarı komedi kesin izlerim.

İzlesem de yarın izle şimdi acelen ne. 40 tane dizi önerdik sana, onları izle.

Big Bang Theory izlersen de güzel olur tabii onun yeri apayrı da o 150 bölüm falan.
Peki tamam.

@berkann başlayınca 1 sezonu izliyorsun bırakmıyorsun yani ders çalışmama engel olur yazın.

2x9 (Sezon Finali)

Harikaydı, şu ana kadarki en iyi bölümü olabilir.

Her sezon finali ayrı olay dizinin.

Yine yumruklar kovuştu ve yine oldukça komik bir kavga sahnesi izledik.

Asıl kavgadan ziyade en baştaki Carol ile Beverly arasındaki kovalamaca da çok komikti.

Beverly ve Sean yeniden bir arada.

Şu Andrew de zırt pırt çıkıyor. Bu bölüm o da güldürdü.

10 puanı Friends bölümleri ve Extras finali dışında verdiğim bir komedi yok sanırım son yıllarda, yine çok çok iyi bir bölüm olsa da veremeyeceğim.

9/10

aynen o başlarıda güzeldi carol ile bev in dağda spor yaparken carol un bev in ağzından laf almaya çalışırkenki halleri güzeldi komikti birde ben carol u ayrı bir seviyorum dizideki karakterleri sıralamaya koy deseler başta carol sonra sean sonra matt sonra bev sonra mmmkey diyen kadın sonra wendy sonra kör kadın öyle gider sıralama
merc en sonda kalır

bu sefer spoiler çiftleşsin diye özellikle spoiler içindeki lafı uzattım çift hale gelmedi bende şans yok
) haklı çıkacaktım ne güzel
)

Carol kadının dibi ya bu bölümde tekrar görmüş olduk.

3x1

Muhteşem olan geçen sezon finalinin ardından biraz durağan kalsa da iyi bölümdü yine.

Merc'in düştüğü durum komikti.

Carol'ın sahnesi komikti ama üzüldüm tabii.

Matt'in fotoğraf olayı bölümün en komik sahnesiydi, sesli güldürdü.

8/10

Matt iyice kilo mu almış bana mı öyle geldi?
@OzaN

Ben daha ilk 10 DK'sını izledim dün öyle kaldı.

Episodes 3x1

Yeni sezona ortalama bir başlangıc yaptık ve galiba Friends hakkında iyi bir spoi yedim.

Carol için üzüldüm ne güzel kanalın başına geçecekti şimdi başka bir adam çıktı. Beverly hiç akıllanmayacak galiba bu sefer de Morning'in kardeşi ile yatmış.
Bu sefer hiç barışamayacaklar gibi. Gelecek bölüm fragmanı bombaydı zaten.

Matt'in fotoğraf çektirme sahnesine ben de bayağı güldüm yanlız oradaki polis benim kardeşim Friends'de Rachel'in hemşiresi rolünde oynadı demesi olmadı demekki Rachel Ross ile evlenecek çocukları olacak. .ss

7/10

@destere sen ne yaptın?

daha başlamadım @mrt-06 , biraz geride kaldığım diziler var onları tamamlayayım son hızla size yetişirim

3x2

Dün yoğun elektrik kesintileri nedeniyle izleyemedim, neyse ki başka kimse izlememiş.
Bugün iki bölüm izleriz artık.

Gayet güzel bir bölümdü.

Carol ve yeni patron arasındaki sahneler çok iyiydi. Carol'ı her geçen bölüm daha çok seviyorum galiba.

Matt ve Diane arasındaki sahneler hoştu.

Bence birlikte olmalılar ya.

Sean - Beverly sahneleri bölümü 9 puandan eden, zayıf kalan yanıydı. Matt en sonunda yapacağını yaptı.
Umarım ikilinin ilişki işini çok fazla uzatmazlar artık, sıkmaya başladı o konu.

9'a yaklaştı bölüm ama Sean ve Beverly nedeniyle direkten döndü.

8/10

3x1. Bölüm

harikaydı herşeyiyle

ilk defa mmmmkey diyen kadının isminide öğrenmiş oldum @OzaN @sürgünüm @mrt-06

kadının ismi myra imiş

merc in yağmur altında matt in evine girişi karısından özür dilemeye çalışması matt yaptığı el kol hareketleri süperdi

carol çok sempatik bir kadın yalnız dertleşirken karşılıklı paslaşmayı bilmiyor hep lafı döndürüp dolaştırıp kendisine getirmeyi çok seviyor

carol un güya sır olarak kalmasını istediği merc in yerine getirildim sözünü duymayan kalmadı
ama merc yerine başka biri getirilmiş carol için büyük şok oldu zaten verdiği tepkiyle (meeeeleme ile möööleme arası bir ses çıkardı
) ne kadar şaırdığını göstermiş oldu
sean ın matt e mektup yazdırdığı sahne matt in karakolda resim çekelim sözüne verdiği tepki yine komik sahneelrdi

sean la bev sahneleri hafif sıkıcıydı diyebilirim ..

İsminin m ile başlamasına şaşırmamalı.
O kadının da rolü git gide artıyor galiba.

3x2. Bölüm

ortalama bir bir bölümdü

bev le sean ın arası düzelsin artık sıkıyor devamlı aynı şeylerin tekrarı
matt in son sahnede gönderdiği yatak olayı iyiydi ama sean matt in iri şeyine kafayı takmış vaziyette taze yatakta kurtarmadı gibi

matt le karısı diane in sahneleri güzeldi
yeni patron sıyrık çıktı psikoloğuna dert yanarkenki haliyle carol la konuşurken ki hali çok farklıydı

carol yine sevimliydi her zamanki gibi..

İsminin m ile başlamasına şaşırmamalı.
O kadının da rolü git gide artıyor galiba.
mmmmyraa diye telafuz ediliyor sanırım
)

ona nasıl katlanıyorlar ne gibi bir yeteneği var merak ettim kadının ilk çalıştığı şirketmiş
)

ozan bu arada yine benim spoiler lar çiftli çiftli çıkıyor ben herhangi bişey yapmıyorum niye öyle çıkıyor anlamadım

Son düzenleme:
3x3. Bölüm

yer yer güzel sahneleri olmakla birlikte genel itibariyle tempo düşüktü ..

matt in andrew un teklifine sıcak bakması pucks adlı diziden çıkmak istediği bölümler güzeldi
carol kafadan kontak castor un pucks ı iptal etmemesi için onca uğraş verdikten sonra teşekür beklerken farklı tepkiler aldığı bölüm harikaydı özellikle matt in carol un diziyi iptal etmediğini duyduğunda verdiği tepki güzeldi

castor tiplemesine alışamadık daha... merc daha bir iyiydi sanki en azından masa üstünde aksiyon gerçekleştiriyorlardı carol la

3x4. Bölüm

yine ortalama bir bölümdü

peru halkı eğer bu bölümü izlediyse? tüm perulular yediden yetmişe bu diziyi çekeninden oynayanına kadar hepsini sülale boyu kalaylamışlardır
)

castor un perudaki deprem haberlerine karşı kendini tatmin edişi iğrençti

merc i gördük getirdiği hiçbir öneri kabul görmedi , ben carol hata yapar tekrar bodur merc e asılır diyordumda carol hataya düşmedi
matt in jay leno proğramında ikinci olduğunu öğrendiğinde uğradığı hayal kırıklığı sonra tekrar birinci olduğunu öğrendiğinde yaşadığı sevinç görülmeye değerdi