Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzlemeye çalışacağım. Dişim felaket ağrıyor sabah olunca aldırmaya gedeceğim.
zaten bugün da vinci yi pas geçersin sadece episodes in ikinci sezon finalini izlesen yeterli ? ben davincinin 8. bölümünü bitirdim bugün yarın 9. bölümü birlikte izleriz artık

2x9 (Sezon Finali)

Bugüne kadar yayınlanan en iyi bölümüydü.

Merc, karısının kendisini Matt ile aldattığını Carol'dan öğrenince ''asıl kör olan benmişim.'' dedi.

Daine, sapığıyla ilişkiye girdiği için Matt'ı dava etti, çocuklarını artık görmesini istemiyor.

Carol esaslı kadın çıktı. Merc'in arkasından iş çevirmemek için kanal yöneticiliği için gelen teklifi geri çevirdi. Merc ise servetinin yarısının karısına kaptırmamak için boşanmayı göze almadı. Böylece Carol'u ne kadar sevmiş olduğunu da öğrenmiş olduk.

Merc kesinlikle bölümün yıldızıydı. tuvalet sahnesi, Friends'te oyanmış bir şişman olarak kakacaksın dedikten sonra Matt'ı kovması ve davamında Caraol'dan kendisininde kovulduğunu öğrendiği zaman çıkarmış olduğu sesler ve yine Carol'un yağmur altında onu arabadan dışarıya attığı sahnede gülmekten ölecektim.

Çok beğendim, puan kırmayacağım. 10/10

Vay arkadaş hepiniz bitirdiniz sezonu, diziyi ben önerdim sözde geride kalan ben oldum.

Neyse bugün telafi ederim artık.

Sezon finali çok güzeldi biran önce yani sezona geçmek istiyorum tabii @OzaN biraz hızlı olursa.

İlk 2 bölümü indirdim şimdi izlemeye başlıyorum.

2x7

Dizinin genel temposuna uygun, çok ekstra bir şeyi olmasa da iyi bir bölümdü.

Fat Matt iyice dibe vurdu.

Matt'in cebinden çıkanlar ve Sean ile Beverly'nin olaya bakış açısı çok komikti.

8/10

2x8

İyi bölümdü yine ama Sean - Beverly olayı iyice sıkmaya başladı farklı boyut kazanması şart.

Carol - Merc ilişkisinin nasıl bir hal alacağı merak konusu.

Bence Sean, Beverly defterini tamamen kapamalı. Zaten zamanında öyle bir defter açarak yapmış hata.

Carol büyük patron olursa Merc'in devre dışı kalması gerekir. Acaba pozisyonları mı değişirler? Baya merak ettim.

Ayrıca büyük patron çok kibarmış ödüle giderken değiştirecekler hazır ortada yokken.

8/10

sende bitirmişsin kalmış bir bölüm
ikinci sezon finali imdb den de yüksek almış 8.6 ortalamasına göre bayağı yüksekmiş

1x1

Nihayet izledim diziyi. Açıkçası bu kadar seveceğimi düşünmemiştim, önerdiğiniz için teşekkür ederim hepinize.

Sean ve Beverly iyi bir çiftler. (Her ne kadar Beverly'i fazla sevmesem de.
)
Bölümün başında kapı önündeki muhabbetleri iyiydi, özellikle kapı her açıldığında ses çıkması ve Beverly'nin şu k... hiç susmayacak mı lafı güldürdü.

Sean, teklifi hemen kabul etse de Beverly o kadar sıcak bakmadı ama sonuç olarak Los Angeles'a gittiler. Şu sitenin bekçilerinin onları bir türlü içeriye almamaları komik bir durum olmuş, ayrıca Sean'ın sürekli evin sütunlarına çarpması da komikti.

Merc tam tahmin ettiğim gibi çıktı. Diziyi hiç izlememiş ama yaşlı oyuncunun canlandıracağı sahneden bahsettiğinde şahane dedi.

Şu kanaldaki sarışın kızı beğenmedim bakışlarını da sevmedim hiçbir şeyi beğenmiyordu.

Matt LeBlanc dizide çok az göründü ama olduğu sahnede komikti.

Puanım 10/10

ilk bölüm 10 aldıysa devamının çok rahat geleceğinden eminim

O ilk sahnedeki Beverly'nin kapıya dediği k... dediği yere çok gülmüştüm hala o sahne aklıma geldikçe gülüyorum.

Komedi dizisi mi?
Şu sıralar çok zor. BCS başlayacak ve True Detective de yakında başlar sanırım.
Ama yaz için düşünebilirim.
Komedi dizisi evet.
Bizim Matt LeBlanc'ın (Joey) hayatını konu alıyor.
Yazın YGS kasarsın şimdi izle bence.

@ozgur2113 destere'nin dediği gibi ilk bölüme 10 verdiysen devamının gelmesi kesin.

Komedi dizisi mi?
Şu sıralar çok zor. BCS başlayacak ve True Detective de yakında başlar sanırım.
Ama yaz için düşünebilirim.
True Detective'in başlama tarihi belli değil bile en erken yaza başlar ki o bile şüpheli.

İzle sen de kesin seversin Friends'in yapımcılarından ve Matt LeBlanc başrollerden biri.
28 dakikalık ve toplam 30 bölüm civarı var.

Yeni sezonun ilk bölümünü indirdim birileri artık sezon finalini izlese keşke.

Güncel diziye alışamadım hep eski dizilerde kafama göre ilerliyordum.

@mrt-06 arada sıkıldığım zamanlar bakabilirim.

@OzaN muhtemelen beğenirim de komedi için önceliğim Big Bang Theory. Diğerleri bunlardan sonra gelir.