Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten fazla hızlı gidemeyiz
dizi 3 . sezonun 4. bölümlerinde falan değilmi ? en fazla oraya kadar koşturabiliriz ondan sonra her bölüm için bir hafta beklememiz şart nasıl olsa
)
4. sezonun 4. bölümü yayınlandı galiba en son. İki haftaya yetecek kadar bölüm var elde.

4. sezonun 4. bölümü yayınlandı galiba en son. İki haftaya yetecek kadar bölüm var elde.
harika oldu bu durum
@sürgünüm bana diziyi izletmek için çok uğraştı şimdi çağırdığına pişman olacak
yetişsin bakalım yetişebiliyorsa yarın üçüncü sezonda biter
))

Merc: Birileri söyler mi, nerede bizim vampir dizimiz?
Carol: Neyimiz?
Merc: Biz hariç herkeste vampirlerin olduğunu fark eden ben miyim? Sadece vampirler değil AMC'nin kahrolasıca zombileri var. Peki, bizim neyimiz var?

Bu kısma çok güldüm.
CW'den drama koordinatörü transfer etsinler bence.

Episodes 2x7, 2x8

Özellikle 8. bölüm çok güzeldi bence ikinci sezonun en iyi bölümü oldu 9'u daha izleyemedim bakalım neler olacak.

Kanalın büyük patronu Merc'i görevden alma kararı aldı köpek şovunun krizi ortaya çıkınca ve kanalın başına Carol'a yüksek ihtimal seni getireceğiz dedi bakalım neler olacak.

Matt sapığıyla birlikte oldu ama çok sarhoştu yine de böyle bir hata yapmamalıydı. Beverly Morning'in kardeşi ile yemeğe çıktı ondan hoşlandı. Gerçi Morning'in kardeşi de epey yaşlıdır.

7 - 8/10
8 - 9.5/10

2x7. bölüm

bölüm genelinde pek önemli bişey olmadı ama idare eder bir bölümdü

matt in şişman oluşuyla alakalı esprilerle geçti bölüm
matt de bayağı etkilendi bu sözlerden hatta eski dizilerini izleyip eski günleri yad etti
bu durum en çok labia ya avantaj sağladı , hüzünlenen matt kendisini olduğu gibi seven labia yı eve davet etti iri boobs lu labiaya gün doğdu
)

bev de morning in kardeşi robla randevuda o da randevuyu eline yüzüne bulaştırdı diyebiliriz

@sürgünüm yetişmesine yetişir ona kalsa bitirmişti bile de ben durdurdum beraber izleyelim diye.
bu akşam ikinci sezonu bitirelim sonra @mrt-06 le birlikte sizi beklemeye başlayacağız ama bu akşam kendimi tutamıyorum hızımı aldım bir kez

Biz de hızlanalım o zaman. Üç bölüm üst üste izlemem sık görülen bir şey değildir ama yarın sezonu bitirmeye çalışırım ben de.

Normalde komedi dizilerini birilerine izletmek için yalvarırdım şimdi izlememeniz için yalvaracak duruma geldim.
Friends'i izliyordum yavaşla dedin 3 gündür izlemiyorum şimdi Episodes için yavaşla diyorsun amacın nedir Ozan admin?

@destere 8. bölümde çok olay var izlemeden bırakma sakın. Dediğin gibi bitirince bekleriz Ozan ile sürgünüm'ü.

Dizileri bitirmene engel oluyorum işte hepsini birkaç günde harcamak mı istiyorsun.

Şimdi de başka diziye geçersin. Zaten bu hızla yakında bütün iyi komedileri temizlersin gibi hissediyorum.

Dizileri bitirmene engel oluyorum işte hepsini birkaç günde harcamak mı istiyorsun.

Şimdi de başka diziye geçersin. Zaten bu hızla yakında bütün iyi komedileri temizlersin gibi hissediyorum.
Süreleri kısa ne yapayım tek bölüm kesmiyor.

Yavaş yavaş inşallah, hepsine sıra gelecek.

2x8. Bölüm

bir önceki bölüme göre daha güzeldi bu bölüm

carol u ayrı bir sevdiğimi farkettim konuştukça kadın heyecanlanıyorum
diziye neşe katıyor bilmem benimle aynı düşünen varmı ?
ayrıca saftirik wendy nin 1 dakikalık konuşması yetiyor gibi

patronların patronu eliot çıktı sahneye bu ihtiyarı bir yerlerden hatırlıyorum sanki
carol la sohbetinde merc i görevden alacağını carol un başında olduğu bir yönetim kurulu göreve getireceğini anlattı merc renkli adam ama yinede umarım şutlarlar carol um başa geçsin
yoksa devamlı tuvalet sahnesinde merc in kıçının dibinde fok kokusu çekmek zorunda kalacak ömür boyu

labia yı çağırıp sabaha kadar onunla çiftleşen matt sabah işi bitince kızı yine kovmaya yeltendi oysa kız matt in her türlü haline razı gerçek aşıklardan
labia nın diane nin çaldırdığı telefona bakması ve matt in arkada koşturarak yetişmeye çalıştığı sahne harikaydı

sean ı anlamadım bir türlü karısını seviyorsa niye naz yapıyor bu naz yüzünden karısı ikinci defa boynuzu takacak sean a
sanırım taktı bile son sahnede bev robla öpüşüyordu umarım devamı yatakta bitmez

Episodes 2x9 Sezon Finali

Sezon finali geçen bölümden bile daha iyiydi dizi kendi aştı resmen. Gelecek sezon çok daha farklı bölümler bizi bekliyor. Bazı yerlerinde kahkaha attım o derece bölümdü.

Carol Merc'in karsıyla Matt'in ilişkisini öğrendi Beverly'e söz verdi söylememek için ama bu fırsatı değerlendirmek istedi Merc'e her şeyi anlattı. Merc idare etmeye çalıştı en sonunda patladı tuvalette Matt ile geçen diyalogları çok komikti. Daha sonra yumruklar havada uçuştu işin içinde Lincoln girdi. Yani son sahneler çok iyiydi.

Carol hayal kırklığına uğradı onun için patronluktan vazgeçti ama Merc hala para derdindeydi, Merc'i arabadan attı. Bakalım gelecek sezon Merc dizide yer alacak mı? Umarım ayrılmaz.

Diziye hiç 10 puan vermemiştim bu bölüm çok iyiydi; 10/10.

2x9. bölüm Sezen finali

Harikaydı muhteşem bir sezon finali özellikle merc döktürdü resmen

carol kafasını kullanamadı oysa ne güzel teklif gelmiş cüce merc in yedeği olacağına başa geçsene
)

tuvalet sahnesi bir harikaydı
merc in karısı jamie ile matt arasındaki ilişkiyi duyduktan sonra ödül töreni bitiminde tuvalette matt le yanyanayken matt in şeyine doğru bakışı sonra matt in üstüne işeyip onu salona kadar kovalayışı salondaki kavga gürültü şamata harika sahnelerdi

arada bev de yumruk yiyince bu yumruk bev le sean ın arasının düzelmesine yol açtı

matt bayağı iri cüsseli ama, cüce merc den dayak yemekten kurtulamadı

carol derdine yansın uğruna işi kabul etmediği adam kendisini yarı yolda bıraktı.. zaten bunun böyle olacağı belliydi

ilk iki sezonu çok hızlı bitirdik üçüncü sezon yavaş gideriz artık? yoksa bu şekilde dizi çabuk tükenecek

2x6

Baştan sona kadar güzel bir bölümdü. Su gibi akıyor vallahi.

Büyük bir sürpriz yapıp Rachel gelecek sanıyordum ama yanıldım. Meğer Matt'ın Friends'den arkadaşlarına yapmadığı kalmamış, Emmy ödülünün üstüne işemekte nedir arkadaş?

Matt'ın telefon görüşmesi sesli güldürdü.

Beverly ve Sean sahneleri bana görede sıkıcıydı.
8.5/10

2x7, 2x8

Beverly iyi oyuncu olabilir fakat baştan beri çokta ısınamadığımı söylemiştim peş peşe izlediğim iki bölümde de iyice sinir olmaya başladım.

Beverly, bir erkekle buluşacağını Sean'ın istemeyeceği halinde ise buluşmaya gitmeyeceğini söylüyor. (Tehdit eder gibi bir şans daha mı istenirmiş?) Sean doğru olanı yaptı haklı olarak gitmesini söyledi. Beverly'e sinir olmam da tam burada başlıyor hadi Matt ile yatıp bir hata yaptın Sean'dan bir şans istemene rağmen hala ne diye başkasıya yatıyorsun.

Carol kanalın sahibi Elliot ile Merc'in haberi olmadan baş başa yemeğe çıktı ve kendisinden kanal yöneticiliği için teklif aldı. Bu durumda Merc'e yol göründü.
Benim merak ettiğim Carol kanalın başına geçerse Merc ile görüşüp görüşmeyeceği.

Matt ile Diane de barışsın istiyorum. Valla Diane çok hoş hatun.
7.bölüm 8/10
8.bölüm 8.5/10 aldı benden.

sanırım bugün 2. sezonu bitireceksin