Bir başladı mı 4-5 bölümden önce durduramıyoruz yarının bölümünü de izlemiş.@destere biraz yavaşlasan iyi olur nasıl yetişicem size.
İzledikçe izlenesi geliyor ama.Bir başladı mı 4-5 bölümden önce durduramıyoruz yarının bölümünü de izlemiş.
@destere biraz yavaşlasan iyi olur nasıl yetişicem size.
durdumBir başladı mı 4-5 bölümden önce durduramıyoruz yarının bölümünü de izlemiş.
mmmmm myraaEpisodes 3x2
Her zamanki gibi aynı akıcılıkta ilerledi bölüm.
Kanalın yeni müdürü psikopat çıktı Carol kendini beğendirdi zannediyor ama adam tam bir çatlak, bakalım neler olacak.
Beverly - Lincoln artık tamamen ayrılsınlar sıkmaya başladı beni de bu olay. Matt'in sürprizi iyiydi...
Myra (İlk kez ismiyle yazıyorum) yine güldürdü beni.Kanalda başlamadan önce nerde çalıştığını anlattığı sahne çok iyidi.
Birde en çok güldüğüm sahne Carol'un Nicekelion (Nasıl yazılıyordu bu kanalın ismi.) da yaşadığı anıları anlatırken Beverly'nin yanlış anlaması komikti. 12 yaşındaki çocukla.
8/10
onlarda3x3
Tempo bence de biraz düşük gibiydi ama sonlara doğru olan kısımla toparladılar durumu.
Carol'ın Pucks'ı ipten alması, başka güne taşıması güzeldi. Fakat Beverly yine bir çuval inciri berbat etti. Carol o kadar onun için kendini ateşe atmış bizimki teşekkür edeceğine yayından kaldırılmasını istiyor.
Andrew her yerden fırlamaya devam ediyor, şimdi de Matt'in aklını çeldi.
Morning'i bu sezon az görüyoruz, hünerlerini sergiledi tekrar bu bölümde.
Yeni medya patronu kafadan epey sorunlu, bence kanalı batıracak iyice ve Merc geri gelecek.
Pucks'ın yeni gününde ne kadar reyting alacağını merak ediyorum, şu köpek şovu yüzünden izlenmiyordu bence.
8/10
onlardadizinin cumartesiye alınmasıda kötü kabul ediliyoryine pek memnun olmadılar
olmadı işte buCumartesi olduğu söylenmemişti bu bölümde.
Kaçıncı bölümün spoiler'ı olduğunu söylememişsin ki nereden bileyim onun bana spoiler olduğunu.olmadı işte bu)
sana kim dedi spoiler ı aç ben spoiler içinde yazmıştım))
bundan sonra konuşmuyorum hiç bir konudaKaçıncı bölümün spoiler'ı olduğunu söylememişsin ki nereden bileyim onun bana spoiler olduğunu.
Aynen dizideki en komik karakterlerden birisi bence de.mmmmm myraa) kadın bir cins yaher bölüm üç beş diyaloğa giriyor o da tam girmiyor ama cinsliğiyle anında sırıtıyor arada)
ben aslında duramazdımda şu an WİLD filmini izlemeye başladım)
@sürgünüm gelmeden tüm sezonları bitirelim gelince öyle şok olsunbir diş ağrısı diye tutturdu üç gündür foruma girmiyor
ilk iki bölüm biraz tempo düşüktü? bende diziyi 3. bölümden itibaren çok sevmiştim1x3
Bu bölüm geçen bölüme göre çok daha iyiydi. Diziyi daha da sevdim.
Dizilerinin çekimleri başladı. Bu bölümde Matt ve Sean'ın Las Vegastaki muhabbetleri çok komikti.Sean merakına yenik düştü. Çok yakın oldular bu bölüm Bev de baya kıskandı.
Bev de Matt ile konuşurken farklı yere odaklanıyordu.
Matt ve Sean'ın eve girerken bekçinin hiçbirşey demeden Matt'i görünce kapıyı açması komikti.
9/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?