Ben de bayılırım entrikayaEntrikayı çok seviyorum Özgür'üm, böyle oyunlar yalan dolan, kuyu kazma vs. harika.
Ben de bayılırım entrikayaEntrikayı çok seviyorum Özgür'üm, böyle oyunlar yalan dolan, kuyu kazma vs. harika.
Bölümü okuduktan sonra sen benim tarafıma gelmek isteyeceksin bence canımdaha bölümü okumadım sen benim tarafıma gel, kaybettiğim görülmüş şey değil
Olması gereken de bu zatenO değil de dizideki tek kadın/erkek çiftisiniz.@xBUGRAx @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @Çiğdem @serhatt
Okuyup bakıcam artıkBölümü okuduktan sonra sen benim tarafıma gelmek isteyeceksin bence canımHayırlısı
Ben de kaybetmem kolay kolay
Emeklerine sağlık Atacan'ım, muhteşem bir sezon finali olmuş cidden.@mrt-06 Sonuna bayıldım.
@Çiğdem den bir şeyler çıkacağını biliyordum zaten haliyle.Oyunu çok iyi kurduk, gelecek sezon şahane olacak
Bomba bir giriş yaptım, artık ben de varım.Merhabalar.@sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE @serhatt @xemrexxx
Harcanıyorum burada canım, Show TV drama kordinatörü olmalıyım.Hahahaha kahkaha attım.
Dizideki tek normal çiftiz cidden.@Çiğdem
Hayal gücü ve fantazi dünyan efsane cidden Atacan'ım
Ya da yüz nakli olup konağa geri dönersinBenim konakla işim kalmadı kundaklamak için dönerim anca.@mrt-06
Rahmetlinin şu halini her gördüğümde üzülüyorum
Ya da yüz nakli olup konağa geri dönersin
Rengarenk bir dizi ciddenOlması gereken de bu zaten
Bundan sonra da bana ihanet ettiğin için üzüleceksin !Rahmetlinin şu halini her gördüğümde üzülüyorum
Bu kadın efsane ya dur WP'den sana bir videosunu atcam gece.Cemile Kaya olarak döneyim o zaman.Beni kovanların yüzüne tüküreceğim.
https://twitter.com/x/status/1165695295600189448
Ellerinde büyük koz var, senin işin zor.Pis yanaşmalar.s.s @mrt-06 ben bu oluşumu erkenden hissederim diye düşünüyorum
Ellerinde büyük koz var, senin işin zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?