Finalde hepinizi yok edicem
@sokak sanati planını saflığım bozmuş ilaçları unutarak birde sana ilaçlarını vermiyormusum ben diyorum .F Hayat kurtarıyorum farkında değilim @xemrexxxDizinin yeni sezonunu resmen benden çalmışlar, oğlana ilaç verip hasta ediyor adam..
@Çiğdem @xemrexxx @xBUGRAx @serhatt @sokak sanati
sıra da sen varsın @xemrexxx in helvasına fare zehiri koyup tüm gereksizleri yok edicem yalıdan @mrt-06@sokak sanati planını saflığım bozmuş ilaçları unutarak birde sana ilaçlarını vermiyormusum ben diyorum .F Hayat kurtarıyorum farkında değilim @xemrexxx
Hain @serhatt gelip boğazına çökene kadar herşey iyi gidiyordu @xBUGRAx @Bully
Ablacım masacre'yi çağırsana.
Sonra bakarım, daha 3. bölümü de izlemedim zatenOrda burada sürteceğine gel dizini izle. @MasacRE
Teşekkürler ablam.Harika olmuş bayıldım ama @xemrexxx ölmesinn yaa dayanamam bunaa
Ohaaa, sana tecavüz yazacağım görürsün.Sonra bakarım, daha 3. bölümü de izlemedim zaten
İşte oyun içinde oyun var dizimizde ablacım.@sokak sanati planını saflığım bozmuş ilaçları unutarak birde sana ilaçlarını vermiyormusum ben diyorum .F Hayat kurtarıyorum farkında değilim @xemrexxx
Hain @serhatt gelip boğazına çökene kadar herşey iyi gidiyordu @xBUGRAx @Bully
Aman reis sakin ol.
Öyle bir şey yaparsan hiç okumam, bütün programlarını dislerim 😱Ohaaa, sana tecavüz yazacağım görürsün.
Bir oyuncu her pozisyonu almalı..Öyle bir şey yaparsan hiç okumam, bütün programlarını dislerim 😱
Ben senin bildiğin oyunculardan değilim...Bir oyuncu her pozisyonu almalı..
Her şey @MasacRE nin parasına aman kalbine sahip olmak içinİşte oyun içinde oyun var dizimizde ablacım.
Aman reis sakin ol.
Ohaaa, sana tecavüz yazacağım görürsün.
@pompy gibi acımasız cezalar verÖyle bir şey yaparsan hiç okumam, bütün programlarını dislerim 😱