Sen de çarşamba yapAaa doğru Pazartesi 1.haftamız açılacak salıya kaydırırsan iyi olur @mrt-06![]()
Aaa pardon şeyi unutmuşum ben pazartesi forumda olamıcamkı özel bir durumdan ötürü oyüzden yarın yayınlayın evet @mrt-06 @pompySen de çarşamba yapPazartesi boş olması lazım
![]()
Pazartesi akşamı işlerim var sezon finalinde burda olmak istiyorumSalı mı yayınlıyım neden.![]()
Hmm ayarlarız bir şekilde inşallah.Pazartesi akşamı işlerim var sezon finalinde burda olmak istiyorum![]()
Rica ediyorumHmm ayarlarız bir şekilde inşallah.![]()
xemrexxx öldü mü?![]()
DİZİ TVEN'DE İZLENİR...
xBUGRAx teyzesinin gerçek yüzünü görecek mi?
"Konağın her köşesinde seninle sevişeceğim" diyen kişi kim?
Masacre seçimini yapıyor... Konaktan bir kişiyi gönderiyor...
HEPSİ SEZON FİNALİNDE...
@Çiğdem @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE @Bully @pompy @xemrexxx @Aserat @vadikızı @alperuz @Maskeli Fedai @ozgur2113 @kerem
yüz yüzede biraz konu sıkıntısı yaşıyorum 2 bölümde dizi bitince 3.bölüm fragmanından bir şey uyduramadımShow'dan daha çok al tabii.![]()
Hmm ayarlarız bir şekilde inşallah.![]()
Pazartesi aslında bende ilgilenemicem için Çarşamba olsa bence daha iyi olur gibi cnm biz burdaykan olmuş olurPazartesi akşamı işlerim var sezon finalinde burda olmak istiyorum![]()
Geçen bölümde demiştim bu seferde haklı çıkıcam @xemrexxx gebermezzzzzxemrexxx öldü mü?![]()
DİZİ TVEN'DE İZLENİR...
xBUGRAx teyzesinin gerçek yüzünü görecek mi?
"Konağın her köşesinde seninle sevişeceğim" diyen kişi kim?
Masacre seçimini yapıyor... Konaktan bir kişiyi gönderiyor...
HEPSİ SEZON FİNALİNDE...
@Çiğdem @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE @Bully @pompy @xemrexxx @Aserat @vadikızı @alperuz @Maskeli Fedai @ozgur2113 @kerem
Başrol değilmisin @mrt-06 sana zarar verelek heyecan yapmaya çalısıcakBaşıma bi şey gelecek gibi hissediyorum.s.s
Ben de senin gibi düşünüyorum, nerde o günler.