Sen de çarşamba yapAaa doğru Pazartesi 1.haftamız açılacak salıya kaydırırsan iyi olur @mrt-06
Aaa pardon şeyi unutmuşum ben pazartesi forumda olamıcamkı özel bir durumdan ötürü oyüzden yarın yayınlayın evet @mrt-06 @pompySen de çarşamba yapPazartesi boş olması lazım
Pazartesi akşamı işlerim var sezon finalinde burda olmak istiyorumSalı mı yayınlıyım neden.
Hmm ayarlarız bir şekilde inşallah.Pazartesi akşamı işlerim var sezon finalinde burda olmak istiyorum
Rica ediyorumHmm ayarlarız bir şekilde inşallah.
xemrexxx öldü mü?
DİZİ TVEN'DE İZLENİR...
xBUGRAx teyzesinin gerçek yüzünü görecek mi?
"Konağın her köşesinde seninle sevişeceğim" diyen kişi kim?
Masacre seçimini yapıyor... Konaktan bir kişiyi gönderiyor...
HEPSİ SEZON FİNALİNDE...
@Çiğdem @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE @Bully @pompy @xemrexxx @Aserat @vadikızı @alperuz @Maskeli Fedai @ozgur2113 @kerem
yüz yüzede biraz konu sıkıntısı yaşıyorum 2 bölümde dizi bitince 3.bölüm fragmanından bir şey uyduramadımShow'dan daha çok al tabii.
Hmm ayarlarız bir şekilde inşallah.
Pazartesi aslında bende ilgilenemicem için Çarşamba olsa bence daha iyi olur gibi cnm biz burdaykan olmuş olurPazartesi akşamı işlerim var sezon finalinde burda olmak istiyorum
Geçen bölümde demiştim bu seferde haklı çıkıcam @xemrexxx gebermezzzzzxemrexxx öldü mü?
DİZİ TVEN'DE İZLENİR...
xBUGRAx teyzesinin gerçek yüzünü görecek mi?
"Konağın her köşesinde seninle sevişeceğim" diyen kişi kim?
Masacre seçimini yapıyor... Konaktan bir kişiyi gönderiyor...
HEPSİ SEZON FİNALİNDE...
@Çiğdem @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE @Bully @pompy @xemrexxx @Aserat @vadikızı @alperuz @Maskeli Fedai @ozgur2113 @kerem
Başrol değilmisin @mrt-06 sana zarar verelek heyecan yapmaya çalısıcakBaşıma bi şey gelecek gibi hissediyorum.s.s
Ben de senin gibi düşünüyorum, nerde o günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?