Rakiplerin meydandan çekilmesini bekliyorum.Aman eksik kalma, yaz bitiyor.
Rakiplerin meydandan çekilmesini bekliyorum.Aman eksik kalma, yaz bitiyor.
Hahaha izlemiştim bunu.
Hahaha izlemiştim bunu.Tecavüz olacağını nerden çıkardın ki.
Aman konaklı dizi yazarken dikkat et seyirci bol bol entrika ve tecavüz sahnesi istiyor Fav10'daRakiplerin meydandan çekilmesini bekliyorum.
Kendimi senaryolarda buluyorum işte ne yapacaksın, sen de SIMS'te.Kudurmuşsun hissetmişim.
Konaklı değil de entrikalı dizi (UTF) yazmıştım o ayarda bir şey olsun istiyorum ama bakalım.Aman konaklı dizi yazarken dikkat et seyirci bol bol entrika ve tecavüz sahnesi istiyor Fav10'da
Kader işte yine benim elime düştü @xemrexxx ders çıkarmalıEvet normalde bakmak zorunda değilsin aslında ama iyiliğinden bakıyorsun
Yine karanlık çekimli AB dizileri, anlaşıldı.Konaklı değil de entrikalı dizi (UTF) yazmıştım o ayarda bir şey olsun istiyorum ama bakalım.
Ablam ben çıkıyorum buralar size emanet görüşürüz.
Kudurukluğunu giderecek başka şeyler yap hayatımAylardır ders ders, valla kudurdum. Bu da senaryoma yansıyor.
Boşver böyle daha iyi.Kudurukluğunu giderecek başka şeyler yap hayatım
Bölümü okuyup yorum ederimAblam ben çıkıyorum buralar size emanet görüşürüz.
? ? ? ?
Utanmıyor musun yatalak insanla dalga geçip horlamayaHahahah bune tövbe yarabbi @xemrexxx @mrt-06@xBUGRAx @MasacRE @serhatt @Harunnn60
xemrexxx üzerinde kalem ve gazeteyi görünce heyecanlanır, var gücüyle elini doğrultup kalemi ucundan tutarak gazetenin üzerine "sokak..." yazar ancak gücü kalmaz ve kalem yere düşer...
Çiğdem: Ahhh teyzecim geldim geldim merak etme! Ayy kıyamam...
xemrexxx: (Gazeteyi işaret eder) Evvüüüü, cüüüssskkk!
Çiğdem: Teyzem.Tamam tamam ben senin yerine çözüyorum ayyy kıyamam üzerine de yazmış, "sokak..." o da ne?
xemrexxx: (Kendini işaret edip var gücüyle bağırır) Bannnaaa buuuunuuu....
Çiğdem: Anladım ya! (Sözünü keser)
xemrexxx: (Sevinir ve var gücüyle bağırır) Yarrdımmmmm!
Çiğdem: Yemeklere konur: Soğan yazacaktın demi. Hay Allah iyiliğini versin! (Güler)
xemrexxx iç sesisyle "Aptal sürtük!"
Çiğdem: Ahhh diğeri de "Yardım" aynen! Fazladan r yazmışız, ayy benim de aklıma neler geldi tövbe yarabbim.Senle iyi ekip olduk kız teyzeee...
Sana böyle küfür edicem işte forumda etsem banlanırım dizide ediyorum ben de ☺️?? @serhatt @mrt-06Hahahah bune tövbe yarabbi @xemrexxx @mrt-06@xBUGRAx @MasacRE @serhatt @Harunnn60
xemrexxx üzerinde kalem ve gazeteyi görünce heyecanlanır, var gücüyle elini doğrultup kalemi ucundan tutarak gazetenin üzerine "sokak..." yazar ancak gücü kalmaz ve kalem yere düşer...
Çiğdem: Ahhh teyzecim geldim geldim merak etme! Ayy kıyamam...
xemrexxx: (Gazeteyi işaret eder) Evvüüüü, cüüüssskkk!
Çiğdem: Teyzem.Tamam tamam ben senin yerine çözüyorum ayyy kıyamam üzerine de yazmış, "sokak..." o da ne?
xemrexxx: (Kendini işaret edip var gücüyle bağırır) Bannnaaa buuuunuuu....
Çiğdem: Anladım ya! (Sözünü keser)
xemrexxx: (Sevinir ve var gücüyle bağırır) Yarrdımmmmm!
Çiğdem: Yemeklere konur: Soğan yazacaktın demi. Hay Allah iyiliğini versin! (Güler)
xemrexxx iç sesisyle "Aptal sürtük!"
Çiğdem: Ahhh diğeri de "Yardım" aynen! Fazladan r yazmışız, ayy benim de aklıma neler geldi tövbe yarabbim.Senle iyi ekip olduk kız teyzeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?