- Reaksiyon puanı
- 58,916
- Puanı
- 1,060
İkisi de fiyasko.
İkisi de fiyasko.
@xemrexxx in baş herifi bu gizli gizli izlerİkisi de fiyasko.
Hanzo dediğin adam için de kudurmaya başlamışsın da o ayrı ben Kurşun'u diyorum, izlemeyecek misin sen
Kuzgunun tekrar listeme dönüş etmesiyle kotam doldu vlla @Aserat @Yiğitt @Bully @serhatt @xemrexxxHanzo dediğin adam için de kudurmaya başlamışsın da o ayrı ben Kurşun'u diyorum, izlemeyecek misin sen
İyi oldu, uzaklaş artık şu Diriliş'ten.Kuzgunun tekrar listeme dönüş etmesiyle kotam doldu vlla @Aserat @Yiğitt @Bully @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx Yapınca çokta heves edemiyorum en son Erkan Petekkaya , Emre Kınay , Deniz Çakır yine sevdiğim oyuncuları toplamıştı ki orada kadın oyuncuyuda seviyordum O kadroyu bile döndürdü dolaştırdı ecünnü dizisi haline getirdi Engine ne yapacak kim bilir
Dirilişin daha kötüsüne bulaştık @xemrexxx in Hanzosunaİyi oldu, uzaklaş artık şu Diriliş'ten.
Vurgun bir de Yüzleşme güzel kadroları vardı, senaryoları çok kötü olsa gerek ki battılar.
Ha sen Engin'in dizisini izlemicem demişsin, hatlar karıştı. Sarp var o dizide, Burçin var, hanzo Burak'tan iyiler şimdilik.Dirilişin daha kötüsüne bulaştık @xemrexxx in Hanzosuna
Fox ve @xBUGRAx va bu taraftadaHa sen Engin'in dizisini izlemicem demişsin, hatlar karıştı. Sarp var o dizide, Burçin var, hanzo Burak'tan iyiler şimdilik.
Kuzgunun tekrar listeme dönüş etmesiyle kotam doldu vlla @Aserat @Yiğitt @Bully @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx Yapınca çokta heves edemiyorum en son Erkan Petekkaya , Emre Kınay , Deniz Çakır yine sevdiğim oyuncuları toplamıştı ki orada kadın oyuncuyuda seviyordum O kadroyu bile döndürdü dolaştırdı ecünnü dizisi haline getirdi Engine ne yapacak kim bilir
Yok bu öyle olmayacak bence, neyse bir konusu tanıtımı çıksın da anlarız o zamanKuzgunun tekrar listeme dönüş etmesiyle kotam doldu vlla @Aserat @Yiğitt @Bully @serhatt @xemrexxx
Senin bana düşer benim sana düşmezHayret bana işin mi düştü. @Çiğdem
Hayret bana işin mi düştü. @Çiğdem
İyi oyuna gelmemişsin xbugrax okadar ecünnü dizisi yapıyorsunuz bişiler öğrenmişsinSenin bana düşer benim sana düşmez
İyi oyuna gelmemişsin xbugrax okadar ecünnü dizisi yapıyorsunuz bişiler öğrenmişsin
hahaahh yok öyle bi dünya ben kimseye muhtaç kalmamSen benim sırtımı kaşı ben senin sırtını haşıyım. @Çiğdem