- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
İkisi de fiyasko.
İkisi de fiyasko.
Hanzo dediğin adam için de kudurmaya başlamışsın da o ayrı ben Kurşun'u diyorum, izlemeyecek misin sen
Kuzgunun tekrar listeme dönüş etmesiyle kotam doldu vllaHanzo dediğin adam için de kudurmaya başlamışsın da o ayrı ben Kurşun'u diyorum, izlemeyecek misin sen![]()
İyi oldu, uzaklaş artık şu Diriliş'ten.Kuzgunun tekrar listeme dönüş etmesiyle kotam doldu vlla@Aserat @Yiğitt @Bully @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx Yapınca çokta heves edemiyorum en son Erkan Petekkaya , Emre Kınay , Deniz Çakır yine sevdiğim oyuncuları toplamıştı ki orada kadın oyuncuyuda seviyordumO kadroyu bile döndürdü dolaştırdı ecünnü dizisi haline getirdi Engine ne yapacak kim bilir
![]()
![]()
![]()
Dirilişin daha kötüsüne bulaştık @xemrexxx in Hanzosunaİyi oldu, uzaklaş artık şu Diriliş'ten.
Vurgun bir de Yüzleşme güzel kadroları vardı, senaryoları çok kötü olsa gerek ki battılar.![]()
Ha sen Engin'in dizisini izlemicem demişsin, hatlar karıştı.
Fox ve @xBUGRAx va bu taraftadaHa sen Engin'in dizisini izlemicem demişsin, hatlar karıştı.Sarp var o dizide, Burçin var, hanzo Burak'tan iyiler şimdilik.
![]()
Kuzgunun tekrar listeme dönüş etmesiyle kotam doldu vlla@Aserat @Yiğitt @Bully @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx Yapınca çokta heves edemiyorum en son Erkan Petekkaya , Emre Kınay , Deniz Çakır yine sevdiğim oyuncuları toplamıştı ki orada kadın oyuncuyuda seviyordumO kadroyu bile döndürdü dolaştırdı ecünnü dizisi haline getirdi Engine ne yapacak kim bilir
![]()
![]()
![]()
Yok bu öyle olmayacak bence, neyse bir konusu tanıtımı çıksın da anlarız o zamanKuzgunun tekrar listeme dönüş etmesiyle kotam doldu vlla@Aserat @Yiğitt @Bully @serhatt @xemrexxx
![]()
![]()
![]()
Senin bana düşer benim sana düşmez
İyi oyuna gelmemişsin xbugrax okadar ecünnü dizisi yapıyorsunuz bişiler öğrenmişsinSenin bana düşer benim sana düşmez![]()
İyi oyuna gelmemişsin xbugrax okadar ecünnü dizisi yapıyorsunuz bişiler öğrenmişsin![]()
![]()
![]()
hahaahh yok öyle bi dünya ben kimseye muhtaç kalmamSen benim sırtımı kaşı ben senin sırtını haşıyım.@Çiğdem