Özge 10 reyting alıyor, Engin de Diriliş reytinglerini bulabilir mi yeni kanalında...Gerçi TRT ve Diriliş kitlesi FOX dizisi izlemez, bu adam ve yeni dizisi kesin patlayacak.
Onlara hitap etmiyor zaten senarist Kerem Deren.
Özge 10 reyting alıyor, Engin de Diriliş reytinglerini bulabilir mi yeni kanalında...Gerçi TRT ve Diriliş kitlesi FOX dizisi izlemez, bu adam ve yeni dizisi kesin patlayacak.
Onlara hitap etmiyor zaten senarist Kerem Deren.Engin o kitleden kurtulmak için sığınmış resmen bize.
Senarist Kerem Deren mi?Bak şu an dizi baya bir ilgimi çekti, kadın başrol oyuncusuna bağlı olarak izlerim belki bu diziyi.Burçin’i ayarlasanıza partner olarak.
Evet o Ezel seviyesine döner inş tekrar.Burçin'le masadalardır kesin gelir haberi yarın öbür gün.
Pınar Bulut’la beraber yazsalar kesin dönerlerdi o seviyeye de tek başına zor gibi.Güzeeel, anlaşın da izleyelim.
Pınar Bulut da 'Mucize Doktor'u yazacak aldım ikisini de ona da bekleriz.
Onu %90 izleyeceğim, doktor dizileri hoşuma gidiyor. Yönetmeni Yusuf Pirhasan, Kalp Atışı’nı yönetmişti. Yönettiği kısımlarda dizi baya başarılıydı, o gitti çöktü biraz dizi.Senaristi zaten çok sağlam. Kadrosu da baya iddialı oldu. Her türlü tutar o dizi zaten.
2'de 2 yaptık demek yeni sezon işlerinden.3. iş de kadın itfaiyeciler o da senlik.
Kesin olan bir... bunu izlemem için kadın başrolün iddialı ve seveceğim birisinin olması lazım.Gidip Hande Erçel gibi biriyle anlaşmazsınız umarım.Kadın itfaiyecileri izlemem.
İrem Sak'ı itfaiyeci yaptırtma bana.Hande Erçel ne be kapımızın önünden geçemez.
İrem Sak mı... son fotoğrafının ardından kendisini takibe almış bulunmaktayım.O olursa fikrim değişebilir.
İkinci cümlen için ise harika attım direkt.
Nerde saçmalık orda senOhaaa dizinin ismide benlik gibi Fox bu sefer başarıcakmı beni çekmeyi napacak 😱 😱 😱 @Forumdash @xemrexxx @MasacRE @Yiğitt @serhatt
@xBUGRAx ı atarım üstüneNerde saçmalık orda sen
@xBUGRAx bana bişey yapmaz öğrencim olur kendisi@xBUGRAx ı atarım üstüneArtık Engine laf edenlerle ben uğraşmıcam @xBUGRAx ı yollayacam@xemrexxx @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @MasacRE @Forumdash
@xBUGRAx ı atarım üstüneArtık Engine laf edenlerle ben uğraşmıcam @xBUGRAx ı yollayacam@xemrexxx @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @MasacRE @Forumdash
Engin Amazona geçicek diye haber dönuyorduOhaaa dizinin ismide benlik gibi Fox bu sefer başarıcakmı beni çekmeyi napacak 😱 😱 😱 @Forumdash @xemrexxx @MasacRE @Yiğitt @serhatt
Engin Amazona geçicek diye haber dönuyorduAmazon Türkiyeye gelicek filan dedilerdi. İlk dizisini de Enginle yapıcakalr filandı. Neyse Amazon Prime Türkiye lokasyon müdürü @dreamy i konuya davet ediyoruz alkışlarla
Bu forumda Diriliş Ertuğrul'un başarısını, Engin'in büyük yükselişini en çok takdir eden benim bilen bilir.
@xBUGRAx Biat etti sıra sizde@xBUGRAx bana bişey yapmaz öğrencim olur kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?