Engin Altan Düzyatan'ın Yeni Dizisi Belli Oldu!

Özge 10 reyting alıyor, Engin de Diriliş reytinglerini bulabilir mi yeni kanalında... :A Gerçi TRT ve Diriliş kitlesi FOX dizisi izlemez, bu adam ve yeni dizisi kesin patlayacak. :A

Onlara hitap etmiyor zaten senarist Kerem Deren. :A Engin o kitleden kurtulmak için sığınmış resmen bize. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Senarist Kerem Deren mi? :A Bak şu an dizi baya bir ilgimi çekti, kadın başrol oyuncusuna bağlı olarak izlerim belki bu diziyi. :A Burçin’i ayarlasanıza partner olarak. :A

Evet o Ezel seviyesine döner inş tekrar. :A Burçin'le masadalardır kesin gelir haberi yarın öbür gün. :A

• Beğendim
Pınar Bulut da 'Mucize Doktor'u yazacak aldım ikisini de ona da bekleriz. :A

Onu %90 izleyeceğim, doktor dizileri hoşuma gidiyor. Yönetmeni Yusuf Pirhasan, Kalp Atışı’nı yönetmişti. Yönettiği kısımlarda dizi baya başarılıydı, o gitti çöktü biraz dizi. :A Senaristi zaten çok sağlam. Kadrosu da baya iddialı oldu. Her türlü tutar o dizi zaten. :A

• Harika
Reactions: xBUGRAx
Onu %90 izleyeceğim, doktor dizileri hoşuma gidiyor. Yönetmeni Yusuf Pirhasan, Kalp Atışı’nı yönetmişti. Yönettiği kısımlarda dizi baya başarılıydı, o gitti çöktü biraz dizi. :A Senaristi zaten çok sağlam. Kadrosu da baya iddialı oldu. Her türlü tutar o dizi zaten. :A

2'de 2 yaptık demek yeni sezon işlerinden. :A 3. iş de kadın itfaiyeciler o da senlik. :A

• Güldürdün
Kesin olan bir... bunu izlemem için kadın başrolün iddialı ve seveceğim birisinin olması lazım. :A Gidip Hande Erçel gibi biriyle anlaşmazsınız umarım. :A Kadın itfaiyecileri izlemem. :A

İrem Sak'ı itfaiyeci yaptırtma bana. :A Hande Erçel ne be kapımızın önünden geçemez. :A

Eskiden fena değildi de Diriliş'ten sonra iktidara meyletmesi yüzünden antipati (en azından benim için) topladı o yüzden daha önce söylendiği gibi İlker Kaleli veya onun ayarında başka bir isim olmalıydı.

Dinlenmek yerine bu iddialı işi kaçırmak istememiş. Şimdi sırada Romantik Komedi 3 olmalı.

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Engin Amazona geçicek diye haber dönuyordu :F Amazon Türkiyeye gelicek filan dedilerdi. İlk dizisini de Enginle yapıcakalr filandı. Neyse Amazon Prime Türkiye lokasyon müdürü @dreamy i konuya davet ediyoruz alkışlarla:F:F
Bu forumda Diriliş Ertuğrul'un başarısını, Engin'in büyük yükselişini en çok takdir eden benim bilen bilir. :A :A
@xBUGRAx bana bişey yapmaz öğrencim olur kendisi :A
@xBUGRAx Biat etti sıra sizde :Z:Z:Z