Engin Akyürek Resimleri

Maç takvimi önceden belli olduğu için yapılacak birşey yok ama ay yapım'ın atv'ye reklam kuşakları konusunda baskı yapması lazım
Ay Yapım Kurt Seyit'e yaptığı tanıtımın çeyreğini Kara Para Aşk'a yapsaydı şuan da zirvedeydi belki de dizi

Yada Atv ,Star'ın dizilerine gösterdiği ilgiyi gösterse yine daha iyi reytingler alırdı.

zamanında perşembeye koysalardı bunlar olmayacaktı o kadar ısrar ettim am beni dinleyen yok
Kurtlar Vadisi ne olucaktı? Bu diziyi gelicek seneyi düşünerekte çarşambaya koydular Muhteşem Yüzyıl'sız rahat zirveyi alırız.

Kurtlar Vadisi ne olucaktı? Bu diziyi gelicek seneyi düşünerekte çarşambaya koydular Muhteşem Yüzyıl'sız rahat zirveyi alırız.
bende öyle sanıyordum ama kpa nın aldığı oranlar pek iyi değil ankaralı dikmelek ikinciliği almış durumda

Engin&Tuvana aşk haberleri doğruydu galiba Tuvana'nın pozu bir garip o benim dermiş gibi

bende öyle sanıyordum ama kpa nın aldığı oranlar pek iyi değil ankaralı dikmelek ikinciliği almış durumda
İkinciliği aldık Ankaranın Dikmeni'nden yeni sezona da birincilik inş.

Engin&Tuvana aşk haberleri doğruydu galiba Tuvana'nın pozu bir garip o benim dermiş gibi

Ömercik kadınların arasında kalmış her taraftan sıkıştırmışlar çocuğu

Son düzenleme:
neyine sinir olmuşlar tuba evli enginle tuvana bekar sevgili olmaları çok normal biri karizma biri dünyalar güzeli

neyine sinir olmuşlar tuba evli enginle tuvana bekar sevgili olmaları çok normal biri karizma biri dünyalar güzeli
ah keşke Tuba evli olmasaydı
Engin'le dehşet bir çift olurlardı Tuvana'yı hiç onaylamıyor Engin fanları önceki ilişkileri ve pozları dolayısı ile

İyi yapmışlar ne o öyle çocuğu taciz eder gibi içine düşecekmiş
Twitter'da neler neler yazıyorlar iyi ki Tuvana kapatmış twitter hesabını

ah keşke Tuba evli olmasaydı
Engin'le dehşet bir çift olurlardı Tuvana'yı hiç onaylamıyor Engin fanları önceki ilişkileri ve pozları dolayısı ile
fanlar onaylasa nolur ya tuba evli o işi düşünmeleri bile ayıptır
hee olmasaydı yakışırlardı ama tuvanada çok güzel onla da yakışıyolar
fanlar çoluk çocuk anlamıyolar bu işlerden

fanlar onaylasa nolur ya tuba evli o işi düşünmeleri bile ayıptır
hee olmasaydı yakışırlardı ama tuvanada çok güzel onla da yakışıyolar
fanlar çoluk çocuk anlamıyolar bu işlerden
Tabi canım Tuba işi geçti ne yazık ki

Estetikli güzel diyelim Tuvana'ya
Engin çok daha iyilerini hak ediyor aslında ama birliktelerse mutluluklar dilemekten başka çare yok zate

Anasayfam çorba olmuş dizi izlediğimden bakamamıştım.

Tuvana'nın sevgili pozu rahatsız edici.