Engin Akyürek Resimleri

Maç takvimi önceden belli olduğu için yapılacak birşey yok ama ay yapım'ın atv'ye reklam kuşakları konusunda baskı yapması lazım :)
Ay Yapım Kurt Seyit'e yaptığı tanıtımın çeyreğini Kara Para Aşk'a yapsaydı şuan da zirvedeydi belki de dizi

Yada Atv ,Star'ın dizilerine gösterdiği ilgiyi gösterse yine daha iyi reytingler alırdı.:)

BmvOvJtCAAAPTJs.jpg

BmvO_NGIUAAHW2O.jpg

Engin&Tuvana aşk haberleri doğruydu galiba Tuvana'nın pozu bir garip o benim dermiş gibi :A

BpjoiBIIYAABXr_.jpg

bende öyle sanıyordum ama kpa nın aldığı oranlar pek iyi değil ankaralı dikmelek ikinciliği almış durumda :)
İkinciliği aldık Ankaranın Dikmeni'nden yeni sezona da birincilik inş.:)

Engin&Tuvana aşk haberleri doğruydu galiba Tuvana'nın pozu bir garip o benim dermiş gibi :A

BpjoiBIIYAABXr_.jpg
Ömercik kadınların arasında kalmış her taraftan sıkıştırmışlar çocuğu :)

Son düzenleme:
neyine sinir olmuşlar tuba evli enginle tuvana bekar sevgili olmaları çok normal biri karizma biri dünyalar güzeli :D

neyine sinir olmuşlar tuba evli enginle tuvana bekar sevgili olmaları çok normal biri karizma biri dünyalar güzeli :D
ah keşke Tuba evli olmasaydı :D Engin'le dehşet bir çift olurlardı Tuvana'yı hiç onaylamıyor Engin fanları önceki ilişkileri ve pozları dolayısı ile :)

İyi yapmışlar ne o öyle çocuğu taciz eder gibi içine düşecekmiş :A
Twitter'da neler neler yazıyorlar iyi ki Tuvana kapatmış twitter hesabını :A

ah keşke Tuba evli olmasaydı :D Engin'le dehşet bir çift olurlardı Tuvana'yı hiç onaylamıyor Engin fanları önceki ilişkileri ve pozları dolayısı ile :)
fanlar onaylasa nolur ya tuba evli o işi düşünmeleri bile ayıptır
hee olmasaydı yakışırlardı ama tuvanada çok güzel onla da yakışıyolar :D fanlar çoluk çocuk anlamıyolar bu işlerden :D

fanlar onaylasa nolur ya tuba evli o işi düşünmeleri bile ayıptır
hee olmasaydı yakışırlardı ama tuvanada çok güzel onla da yakışıyolar :D fanlar çoluk çocuk anlamıyolar bu işlerden :D
Tabi canım Tuba işi geçti ne yazık ki :(
Estetikli güzel diyelim Tuvana'ya :A Engin çok daha iyilerini hak ediyor aslında ama birliktelerse mutluluklar dilemekten başka çare yok zate :D

Twitter'da neler neler yazıyorlar iyi ki Tuvana kapatmış twitter hesabını :A
Anasayfam çorba olmuş dizi izlediğimden bakamamıştım.:)

Tuvana'nın sevgili pozu rahatsız edici.:)