Engin Akyürek Resimleri

aslaug u da alıp giderim burda bırakmam onu, madem kovuluyoruz oda gelecek :)

iyi oyuncu, ama resimlerine bakınca bişey ifade etmiyor bana:) siz seyredin banane size kolay gelsin :)
ayy brakmıyorsun zaten fotoda yapışmışsın kızın dibine yanında ayrılmıyorsun :kiki::kiki:

@destere hannoş agliyi ben onu teselli etmeye gidiyom sen burada @Çiğdem- ile paralk çekiştir :X
bu niye zırlıyor şimdi 🙂🙂

aslaug u da alıp giderim burda bırakmam onu, madem kovuluyoruz oda gelecek :)

iyi oyuncu, ama resimlerine bakınca bişey ifade etmiyor bana:) siz seyredin banane size kolay gelsin :)
Hem çok iyi oyuncu hem çok yakışıklı ve karizmatik bir adam :bhr:

BmF7ZPQCYAA-4OL.jpg

BmF3AsvIcAAlJCB.jpg

BkT9TzVCUAAgJoE.jpg

bula bula shoplu çalışma mı buldun destere :D

JLkNNY.gif
shoplu ama en azından gözleri net gözüküyor, kızın gözleri çok güzel ama nedense yarısını kapamayı tercih ediyor neyseki son bölümlerde saçlar topluyduda rahat izledik :)

bak senin resimdekide güzel saçlar arkada bağlanmış :)

Kızlar derse değil fotoraf çektirmeye gitmişler,Tuba'nında izinli olduğu söyleniyor haftaya maçta var bir hafta ara verecekler galiba.:(
Tuba'da Engin'de 3 gün izinlilermiş haftaya bölüm yayınlanmayacak diye izin yapmışlar hatta Tuba Onur'la birlikte Bodrum'a gtmiş :)

Tuba'da Engin'de 3 gün izinlilermiş haftaya bölüm yayınlanmayacak diye izin yapmışlar hatta Tuba Onur'la birlikte Bodrum'a gtmiş :)
Dizi tam yükselmeye başlayacak başımıza gelenlere bak,Ne Atv nede Ay Yapım gereken önemi göstermiyorlar Kara Para Aşk'a.:(

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking