yetenekte pek gelişme yok ama neyse daha yaşı gençÇağatay bence. Uzun vadede geçer Engin'i.![]()
Medcezir'de her geçen gün gelişiyor Çağatay oyunculuğuna oyunculuk katıyor.yetenekte pek gelişme yok ama neyse daha yaşı genç![]()
sektör de çağatayı yakışıklı biliyi o kaMedcezir'de her geçen gün gelişiyor Çağatay oyunculuğuna oyunculuk katıyor.
Şu sahneyi izle mesela 3.40'tan itibaren.
Engin'in oyunculuğunu düz buluyorum ben.![]()
burak mı özçivit mi hahaha2'side oyuncu değil benim gözümde. Toplasan 1 Burak Özcivit etmez![]()
neyi tartışıyonuz ki necati şaşmazı diziyi izleyenler dışında beğenen görmedim bugüne kadar 12 yıldır geliştiremedi kendiniNedense yorumların hep aynı. Evet sen Malatyalıları dizilere göre belirliyorsun tebrik ederim@takas
artık çoğu malatyalının da izlediğini sanmiyim önceden 20 reyting alıyordu şimdi 9Emreciğim elbette beğenebilir saygı duyarım bende sana sonuna kadar katılıyorum ama kalkıp Kurtlar Vadisi ni savunup diğer bütün dizi ve oyuncuları eleştiriyorsa kusura bakmasın ama o kişi yorum yapmayı bilmiyor. 12 yıldır ekranda da sanki hiç değişmeden mi? Evet Malatyalıların çoğu izler bunun sebebi de siyasidir. Kimse bana siyaseti açtırmasın şimdi!@xemrexxx
İkisi arasında tabi. Bu Çağatay'ın çok iyi olduğu anlamına gelmez.elyafyallayokul 😱