Engin Akyürek Mi,Çağatay Ulusoy Mu Sorusu

2'side oyuncu değil benim gözümde. Toplasan 1 Burak Özcivit etmez :love1:
burak mı özçivit mi hahaha :kiki: :kiki: adam hayatımda gördüğüm en yeteneksiz en vasat en kötü oyuncu figuranlar bile daha iyi rol yapıyor bi figuran ismi verseydin ona bile katılırdın burak nedir yav :D

ikisinin de oyunculuğu vasat enginde çağatayda vasat

burak mı özçivit mi hahaha :kiki: :kiki: adam hayatımda gördüğüm en yeteneksiz en vasat en kötü oyuncu figuranlar bile daha iyi rol yapıyor bi figuran ismi verseydin ona bile katılırdın burak nedir yav :D

ikisinin de oyunculuğu vasat enginde çağatayda vasat​
Necati Şaşmaz kadar değiller neyseki :F Tek bir dizide oynamış sesi bile dublaj ayy gerçi konuşamıyormuş ama seside dublaj değil miydi fark eden bişey olmaz :F @takas.. @Çiğdem- Tatlım kusura bakma sırf sen seviyorsun diye Necati Şaşmaz'a laf söylemeyecektim ama bu At gözlüğü ile foruma bakan bildiği 3 cümleden başka cümle kurmayan şahsiyete de cevabını vermek zorundayım her diziyi her oyuncuyu yerin dibine sokuyor insan emeğe saygı duyar emeğe ay birde Malatyalı gerçi inanmıyorum bunun Malatyalı olduğuna falan.

Son düzenleme:
Emreciğim elbette beğenebilir saygı duyarım bende sana sonuna kadar katılıyorum ama kalkıp Kurtlar Vadisi ni savunup diğer bütün dizi ve oyuncuları eleştiriyorsa kusura bakmasın ama o kişi yorum yapmayı bilmiyor. 12 yıldır ekranda da sanki hiç değişmeden mi? Evet Malatyalıların çoğu izler bunun sebebi de siyasidir. Kimse bana siyaseti açtırmasın şimdi! :) @xemrexxx

Emreciğim elbette beğenebilir saygı duyarım bende sana sonuna kadar katılıyorum ama kalkıp Kurtlar Vadisi ni savunup diğer bütün dizi ve oyuncuları eleştiriyorsa kusura bakmasın ama o kişi yorum yapmayı bilmiyor. 12 yıldır ekranda da sanki hiç değişmeden mi? Evet Malatyalıların çoğu izler bunun sebebi de siyasidir. Kimse bana siyaseti açtırmasın şimdi! :) @xemrexxx
artık çoğu malatyalının da izlediğini sanmiyim önceden 20 reyting alıyordu şimdi 9 :)))

Kesinlikle. Neyse ki yavaş yavaş doğru yol bulunuyor :F Zaten abarttığı kadar da değil her dükkanın tv kurtlar vadisi açılmış falan hangi Malatya da yaşıyorsa :) @xemrexxx