cnm malesef bu yıl kara para aşk ve karadayı kesin biticek gözüyle bakıyorum
Seneye 2 dizinmi kalcak yanicnm malesef bu yıl kara para aşk ve karadayı kesin biticek gözüyle bakıyorum
sen izlemiyorsun ama kaçakta biticektir 3 dizim biticek gibi görünüyor
reaksiyon devam eder ama o yönden bari içim rahat![]()
3 kalıcak gibi görünüyor beyaz karanfil ve reaksiyon 2.sezona kalırlar vadi zaten bitmezSeneye 2 dizinmi kalcak yani
Beyaz karanfilde tutar belki 3 tane kalir![]()
Emanetide izlersin sen bu yıl murat yildirim var cansu dere var3 kalıcak gibi görünüyor beyaz karanfil ve reaksiyon 2.sezona kalırlar vadi zaten bitmez
ama kara para aşk kaçak ve karadayı kesin biticektir 🙂🙂
cnm ben zaten yılda 3 diziyi geçmeyen birisiydim bu yıl ilk defa 5-6 dizim oldu yanı türk dizilerinden az dizi tercih ediyorum ben onların haricide televizyon izlemiyorum🙂
Kpa ve karadayi bitcek ayrıca senaristler hikayeyi yazmislarKac dizi yazıyo bunlar ya aynı Birol güven![]()
osn nin sitesini sayarsak 40 ülke ederSatıcının ağzından
Karadayi continues to rate as the number one show in Turkey across all genres. Season two is currently on air and season three is in the works. Eccho Rights has now sold the show to over 40 countries worldwide.
O ses Turkiye oldugu gun hangi dizi 12 aldi? Alternatif yokmu? Fatih ,Kayip sehir,Yalan dunya,Arka sokaklar,Galip dervis ve bir cok diziyi denediler ama Karadayiya rakip olamadi hic biri.Karadayinin 1 tek rakipi vardi o da o Ses Turkiye .Bu begenmedigim dizi hala kanalin en izlenen isi ay yapiminda oyle .Bu senaryoyla hala dizi zirvedeyse bunda oyuncularin katkisi buyuknapak panpa alternatifler gelince şıp düştü dizi
ayrıca o ses kaç kere geçti nasıl yayınlandığı günden beri zirvede![]()
arka sokaklar gidince 10u geçebildi karadayıO ses Turkiye oldugu gun hangi dizi 12 aldi? Alternatif yokmu? Fatih ,Kayip sehir,Yalan dunya,Arka sokaklar,Galip dervis ve bir cok diziyi denediler ama Karadayiya rakip olamadi hic biri.Karadayinin 1 tek rakipi vardi o da o Ses Turkiye .Bu begenmedigim dizi hala kanalin en izlenen isi ay yapiminda oyle .Bu senaryoyla hala dizi zirvedeyse bunda oyuncularin katkisi buyuk
Konuya gelince Sema&Eylem iyi basliyorlar sonra konu tikaniyor Ama aski guzel yaziyorlar
O kanal d nin hatasi sultani eylulde saat 1 e almak varken kanit 23 te eylulde baslasa kanal d protestoya ugramayacaktiarka sokaklar gidince 10u geçebildi karadayı
fatih baştan çürük projeydi; kayıp şehir 3 gün dğeiştirip üsütne saat değiştirip geldi ; galip zaten komedi dizisi dramlar gibi 10+ almasını bekleyen yoktur herhalde
ilk ciddi rakibi arka sokaklardı o gidence rahatladı zaten karadayı şimdi 2.si reaksiyon geldi o da düşürdü))
Arka sokaklar peki neden gitti? Karadayi her hafta yukseldi AK alakali degil.Neden kanallar o gune dizi koymadilar? Cunku acik ara farkla Karadayi ve O ses reytinglerde zirvedeydiarka sokaklar gidince 10u geçebildi karadayı
fatih baştan çürük projeydi; kayıp şehir 3 gün dğeiştirip üsütne saat değiştirip geldi ; galip zaten komedi dizisi dramlar gibi 10+ almasını bekleyen yoktur herhalde
ilk ciddi rakibi arka sokaklardı o gidence rahatladı zaten karadayı şimdi 2.si reaksiyon geldi o da düşürdü))
Yer Gök askta superdiSema eylem ikilisinin en başarılı en izlenen dizisi Karadayı.Yeni dizilerinde başarılar diliyorum