Endemol Türkiye'den Yeni Bir Dizi 'Alabora'

@Çiğdem- bizimkiler yeni dizi yazcaklarmis o zaman kara para ask bitcek bu yıl :(

Bu dizide aksiyon tarzi olursa izleriz @Çiğdem- le :)
cnm malesef bu yıl kara para aşk ve karadayı kesin biticek gözüyle bakıyorum
sen izlemiyorsun ama kaçakta biticektir 3 dizim biticek gibi görünüyor :T
reaksiyon devam eder ama o yönden bari içim rahat :love1:

cnm malesef bu yıl kara para aşk ve karadayı kesin biticek gözüyle bakıyorum
sen izlemiyorsun ama kaçakta biticektir 3 dizim biticek gibi görünüyor :T
reaksiyon devam eder ama o yönden bari içim rahat :love1:
Seneye 2 dizinmi kalcak yani :(
Beyaz karanfilde tutar belki 3 tane kalir :)

Seneye 2 dizinmi kalcak yani :(
Beyaz karanfilde tutar belki 3 tane kalir :)
3 kalıcak gibi görünüyor beyaz karanfil ve reaksiyon 2.sezona kalırlar vadi zaten bitmez
ama kara para aşk kaçak ve karadayı kesin biticektir 🙂🙂
cnm ben zaten yılda 3 diziyi geçmeyen birisiydim bu yıl ilk defa 5-6 dizim oldu yanı türk dizilerinden az dizi tercih ediyorum ben onların haricide televizyon izlemiyorum🙂

Senaristleri benim ilgimi çekmiyor ama kadroyu görmek lazım. :)

3 kalıcak gibi görünüyor beyaz karanfil ve reaksiyon 2.sezona kalırlar vadi zaten bitmez
ama kara para aşk kaçak ve karadayı kesin biticektir 🙂🙂
cnm ben zaten yılda 3 diziyi geçmeyen birisiydim bu yıl ilk defa 5-6 dizim oldu yanı türk dizilerinden az dizi tercih ediyorum ben onların haricide televizyon izlemiyorum🙂
Emanetide izlersin sen bu yıl murat yildirim var cansu dere var :)

Satıcının ağzından
Karadayi continues to rate as the number one show in Turkey across all genres. Season two is currently on air and season three is in the works. Eccho Rights has now sold the show to over 40 countries worldwide.
osn nin sitesini sayarsak 40 ülke eder :F tv de yayınlanmadıktan sonra:F

napak panpa alternatifler gelince şıp düştü dizi:X
ayrıca o ses kaç kere geçti nasıl yayınlandığı günden beri zirvede:F
O ses Turkiye oldugu gun hangi dizi 12 aldi? Alternatif yokmu? Fatih ,Kayip sehir,Yalan dunya,Arka sokaklar,Galip dervis ve bir cok diziyi denediler ama Karadayiya rakip olamadi hic biri.Karadayinin 1 tek rakipi vardi o da o Ses Turkiye .Bu begenmedigim dizi hala kanalin en izlenen isi ay yapiminda oyle .Bu senaryoyla hala dizi zirvedeyse bunda oyuncularin katkisi buyuk

Konuya gelince Sema&Eylem iyi basliyorlar sonra konu tikaniyor Ama aski guzel yaziyorlar

Bu yeni dizi seneye yayınlanacak herhalde yoksa 3 dizi birden bir arada yazamazlar daha geçende sema ergenekon 2 dizi yazıyoruz hayatımızı yaşayamıyoruz diye isyan etmişti :D

O ses Turkiye oldugu gun hangi dizi 12 aldi? Alternatif yokmu? Fatih ,Kayip sehir,Yalan dunya,Arka sokaklar,Galip dervis ve bir cok diziyi denediler ama Karadayiya rakip olamadi hic biri.Karadayinin 1 tek rakipi vardi o da o Ses Turkiye .Bu begenmedigim dizi hala kanalin en izlenen isi ay yapiminda oyle .Bu senaryoyla hala dizi zirvedeyse bunda oyuncularin katkisi buyuk

Konuya gelince Sema&Eylem iyi basliyorlar sonra konu tikaniyor Ama aski guzel yaziyorlar
arka sokaklar gidince 10u geçebildi karadayı :X
fatih baştan çürük projeydi; kayıp şehir 3 gün dğeiştirip üsütne saat değiştirip geldi ; galip zaten komedi dizisi dramlar gibi 10+ almasını bekleyen yoktur herhalde

ilk ciddi rakibi arka sokaklardı o gidence rahatladı zaten karadayı şimdi 2.si reaksiyon geldi o da düşürdü :)))

O
fatih baştan çürük projeydi; kayıp şehir 3 gün dğeiştirip üsütne saat değiştirip geldi ; galip zaten komedi dizisi dramlar gibi 10+ almasını bekleyen yoktur herhalde

ilk ciddi rakibi arka sokaklardı o gidence rahatladı zaten karadayı şimdi 2.si reaksiyon geldi o da düşürdü :)))
O kanal d nin hatasi sultani eylulde saat 1 e almak varken kanit 23 te eylulde baslasa kanal d protestoya ugramayacakti

Arka sokaklar peki neden gitti? Karadayi her hafta yukseldi AK alakali degil.Neden kanallar o gune dizi koymadilar? Cunku acik ara farkla Karadayi ve O ses reytinglerde zirvedeydi

reaksiyon 2 sezonda gelseydi bakalim neler olacakti.Karadayi durgun senaryo 3 sezona ragmen pahali butceli yeni dizi reaksiyondan onde bu bana yeter)

Simdi anlaşıldı Karadayi ve Kara PAra aşkın alabora olmasın)))

Dizi final yaptığında esprisi hazır olacak.

"Yeni Doktorlar 'Alabora' Oldu!"

Sema eylem ikilisinin en başarılı en izlenen dizisi Karadayı.Yeni dizilerinde başarılar diliyorum

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy