Endemol Türkiye'den Yeni Bir Dizi 'Alabora'

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1413074830.jpg

Endemol Türkiye'nin yeni yapılanması ile dizi sektörüne ağırlık vereceğini açıklamasını ardından gözler yeni dizilerine çevrilmişti. 'Paramparça', 'Serçe Sarayı', kod adı 'Emanet' ve hastane dizisi 'Doktorlar'dan sonraki beşinci dizi projesi 'Alabora' oldu.

Alabora dizisini Karadayı ve Kara Para Aşk dizilerinide yazan Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alacak. Diziyle ilgili tüm hazırlıklar devam ediyor, kanalı ve oyuncu kadrosu henüz belli olmayan dizi ile ilgili yeni bilgiler önümüzdeki günlerde netleşecek.

senaristlerde iş yok ama kanalı fox ya da atv olursa idare edersonuçlar alırlar:)

Bizim senaristlerden kurtulamadın yine. :) İş yok dediğin senaristlerin Karadayı dizisi üçüncü sezonunda ve yayınlandığı günden itibaren zirvede. :)
napak panpa alternatifler gelince şıp düştü dizi:X
ayrıca o ses kaç kere geçti nasıl yayınlandığı günden beri zirvede:F

napak panpa alternatifler gelince şıp düştü dizi:X
ayrıca o ses kaç kere geçti nasıl yayınlandığı günden beri zirvede:F
Geçildiği zamanda 10-12 reyting alıyordu, naber. :)

Üçüncü sezonunda olupta bu kadar reyting alan dizi geçmişten günümüze bir elin parmaklarını geçmez. :)

Geçildiği zamanda 10-12 reyting alıyordu, naber. :)

Üçüncü sezonunda olupta bu kadar reyting alan dizi geçmişten günümüze bir elin parmaklarını geçmez. :)
dediğin gibi zirvede bir iş dğeil kaç alırsa alsın:)))

3.sezonunda bu reytingi alan her dizi çok iyi olacak diye bir şey yok zaten 20 ülkeye anca satıldı izleyen bir biz varız:)))

senaristler yer gök aşk-lale devri-karagül tarzı bir şey yazacaksa başarılı olurlar :) kpa ve karadayı gibi bir şey yapacaklarsa işleri zor reyting alsalar da eleştiri konusu olurlar

3.sezonunda bu reytingi alan her dizi çok iyi olacak diye bir şey yok zaten 20 ülkeye anca satıldı izleyen bir biz varız:)))

senaristler yer gök aşk-lale devri-karagül tarzı bir şey yazacaksa başarılı olurlar :) kpa ve karadayı gibi bir şey yapacaklarsa işleri zor reyting alsalar da eleştiri konusu olurlar
Her tartışmadan kaçıp dizinin kaç ülkeye satıldığını öne sürüyorsun, olmuyor. :)

Ben diyorum ki sana üçüncü sezonunda olupta Karadayı gibi reyting alan kaç iş var. Bu reyting sisiteminde bütün işler dökülürken. :)

Her tartışmadan kaçıp dizinin kaç ülkeye satıldığını öne sürüyorsun, olmuyor. :)

Ben diyorum ki sana üçüncü sezonunda olupta Karadayı gibi reyting alan kaç iş var. Bu reyting sisiteminde bütün işler dökülürken. :)
reyting sistemi beni ilgilendirmiyor çünkü her sistemin kendi kuralı oluyor :) agb de erkeklere yönelik işler tutmazdı ; sbt de muhafazakar kanallar normalden yüksekti; tns de eğitim seviyesi düşk kitle fazla :))

kaç ülkeye satıldığından bahsetmedim farkınaysan sadece türkiyede izlenmesinden bahsettim:)))

reyting sistemi beni ilgilendirmiyor çünkü her sistemin kendi kuralı oluyor :) agb de erkeklere yönelik işler tutmazdı ; sbt de muhafazakar kanallar normalden yüksekti; tns de eğitim seviyesi düşk kitle fazla :))

kaç ülkeye satıldığından bahsetmedim farkınaysan sadece türkiyede izlenmesinden bahsettim:)))
Yukarıdaki mesajta kırmızılı bölüme ne yazmışsın iyi bak. :)

Neyse konu dışına çıkmayalım Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat Türkiye'nin en iyi senaristleri arasındadır. Bana göre bu ilk 3'tür. :)

Yukarıdaki mesajta kırmızılı bölüme ne yazmışsın iyi bak. :)

Neyse konu dışına çıkmayalım Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat Türkiye'nin en iyi senaristleri arasındadır. Bana göre bu ilk 3'tür. :)
20 ülkeye anca satıldı izleyen bir biz varız --- izlenemdiğini söylemişim sen istediğin yeri almışın

sema-eylem bence de iyi senaristler amaavşar filme yazdıkları senaryolarda iyiler:) onun dışına çıktıklarında fena bocalıyorlar kpa da maksimuma çıktı olay ; 5 yıl çalıştık (bence yalan 2-3 ayda hazırlanmıştır) dedikleri kpa nın her bölümünde en az 8-10 hata buliyi ekşi sözküktekiler :)

neyse bu ka yeter uykum geldi iyi geceler ya da hayırlı sabahlar:X

20 ülkeye anca satıldı izleyen bir biz varız --- izlenemdiğini söylemişim sen istediğin yeri almışın

sema-eylem bence de iyi senaristler amaavşar filme yazdıkları senaryolarda iyiler:) onun dışına çıktıklarında fena bocalıyorlar kpa da maksimuma çıktı olay ; 5 yıl çalıştık (bence yalan 2-3 ayda hazırlanmıştır) dedikleri kpa nın her bölümünde en az 8-10 hata buliyi ekşi sözküktekiler :)

neyse bu ka yeter uykum geldi iyi geceler ya da hayırlı sabahlar:X

Satıcının ağzından
Karadayi continues to rate as the number one show in Turkey across all genres. Season two is currently on air and season three is in the works. Eccho Rights has now sold the show to over 40 countries worldwide.

Alabora ismi değişmeli bence yine Karalı Kuralı bir isim olsun.:F

Sema ile Eylem dizine bu sefer sevdiğim isimleri toplarlar umarım. Umarım diğer dizilerinide boşlarlar.:A Zaten düştüer bu sezon iyice..:Z

Senaryoyu galiba onlar yazmıyor. Daha önce Endemol'e hikayesini yazdığımız bir proje var demişlerdi, o da bu galiba. Hayırlı olsun. :)

Oyuncular ve kanal seçimi iyi olmalı. Adında da mutlaka "Kara" kelimesi geçmeli. Bunlar iyi olursa yine başarılı bir iş izleriz. Yolları açık olsun... :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy