Endemol Cannes'da Paramparça'yı Tanıttı

Şükürden Kurt Seyit ve Şura gibi çok abartılarak tanıtımları falan yapılmıyor. Senarist ve yönetmen çok iddialı. Baş rollerde iyi. Umarım hayal kırıklığı yaratmaz :)

bence sistemlşk değil oyunculuk olay :A misal berenden sonra kıvanç ın yanına kim gelse benimsenmedi senin faroş da dahil :A
tns sistemi sistemlikten çıkıp önü alınmayan bi çöp yığınına dönüştü. :A Zaten ay yapım senariste ve kıvanca laf söyletmesinde geri kalan herkesi harcasın. her zaman ki söylemler, takmamak gerek :d

bence senaryo vasat değil :A ayrıca senaristin geçmişi ortada
şu an bile en çok izlenen dizi karagül karşısında 6 alan medceziri yazıyor kadın :A
Geçmişindeki başarıları inkar eden vadici kesimden başka kimse değildir zaten :F Lakin şu anki düşüşü de gözle görülür şekilde. medcezir senaryosu bakımından iyi değil, ergen kitleye servis edilen süslü şekerlemeler gibi :F kurt seyit zaten sıkıcı bi kurgunun hatasına kurban gittii. zaten senarisler nası öyle bi hataya düştüler hala anlamadım. :D

Geçmişindeki başarıları inkar eden vadici kesimden başka kimse değildir zaten :F Lakin şu anki düşüşü de gözle görülür şekilde. medcezir senaryosu bakımından iyi değil, ergen kitleye servis edilen süslü şekerlemeler gibi :F kurt seyit zaten sıkıcı bi kurgunun hatasına kurban gittii. zaten senarisler nası öyle bi hataya düştüler hala anlamadım. :D
sana göre hata:A bence kss şu an ece yörenç in çalıştığı ay yapımın en iyi işi en azından karadayı gibi uzamıcak 39.bölümde bitecek; kpa gibi her bölüm 10 hata yok senaryoda:XXX

sana göre hata:A bence kss şu an ece yörenç in çalıştığı ay yapımın en iyi işi en azından karadayı gibi uzamıcak 39.bölümde bitecek; kpa gibi her bölüm 10 hata yok senaryoda:XXX
Dizi de hatanın olmaması dizinin öyküsünü yüceltmiyor. :) dizi de farklı bi kurgu, olay ve durum yok. günlük dizi gibi. :d

sen de forumdash gibisin :F işine gelen yerde tns yi doğru kabul ediyon işine gelmeyince yanlış :F
gültepe de yanlış tns kss de doğru :F
tns nin yanlış bi düzenekte olduğunu kabul ediyorum tabii ama çıkan sonuçları da yorumluyoruz burda sonuç itibariyle. :F NE yani senin gibi sadece kendi söylediklerimizi mi doğru sayalım :F

tns nin yanlış bi düzenekte olduğunu kabul ediyorum tabii ama çıkan sonuçları da yorumluyoruz burda sonuç itibariyle. :F NE yani senin gibi sadece kendi söylediklerimizi mi doğru sayalım :F
isteidiğinizi yapın ama kendinizle çelişmeyin :F çarşamba sonuç yanlış diyon perşembe doğru :F