kocasını kendinden 10 yaş küçük biriyle aldatan birini bu sistem hiç benimsemez.ondan halk cemileden gültepeye geçerken benimsemedi![]()
kocasını kendinden 10 yaş küçük biriyle aldatan birini bu sistem hiç benimsemez.ondan halk cemileden gültepeye geçerken benimsemedi![]()
bence sistemlşk değil oyunculuk olaykocasını kendinden 10 yaş küçük biriyle aldatan birini bu sistem hiç benimsemez.![]()
tns sistemi sistemlikten çıkıp önü alınmayan bi çöp yığınına dönüştü.bence sistemlşk değil oyunculuk olaymisal berenden sonra kıvanç ın yanına kim gelse benimsenmedi senin faroş da dahil
![]()
sisteme suç atmak en kolay yoltns sistemi sistemlikten çıkıp önü alınmayan bi çöp yığınına dönüştü.Zaten ay yapım senariste ve kıvanca laf söyletmesinde geri kalan herkesi harcasın. her zaman ki söylemler, takmamak gerek
![]()
kurt seyit'in senaryosunun vasatlığını görmezden gelip farahı harcamak hem kolay hem de acımasız bi yolsisteme suç atmak en kolay yol![]()
bence senaryo vasat değilkurt seyit'in senaryosunun vasatlığını görmezden gelip farahı harcamak hem kolay hem de acımasız bi yol![]()
Geçmişindeki başarıları inkar eden vadici kesimden başka kimse değildir zatenbence senaryo vasat değilayrıca senaristin geçmişi ortada
şu an bile en çok izlenen dizi karagül karşısında 6 alan medceziri yazıyor kadın![]()
sana göre hataGeçmişindeki başarıları inkar eden vadici kesimden başka kimse değildir zatenLakin şu anki düşüşü de gözle görülür şekilde. medcezir senaryosu bakımından iyi değil, ergen kitleye servis edilen süslü şekerlemeler gibi
kurt seyit zaten sıkıcı bi kurgunun hatasına kurban gittii. zaten senarisler nası öyle bi hataya düştüler hala anlamadım.
![]()
Dizi de hatanın olmaması dizinin öyküsünü yüceltmiyor.sana göre hatabence kss şu an ece yörenç in çalıştığı ay yapımın en iyi işi en azından karadayı gibi uzamıcak 39.bölümde bitecek; kpa gibi her bölüm 10 hata yok senaryoda
XX
sana göre öyleDizi de hatanın olmaması dizinin öyküsünü yüceltmiyor.dizi de farklı bi kurgu, olay ve durum yok. günlük dizi gibi.
![]()
herkese göre öyle.sana göre öyle![]()
sen de forumdash gibisinherkese göre öyle.tabii 1 rtg lik kitleyi saymazsak
![]()
tns nin yanlış bi düzenekte olduğunu kabul ediyorum tabii ama çıkan sonuçları da yorumluyoruz burda sonuç itibariyle.sen de forumdash gibisinişine gelen yerde tns yi doğru kabul ediyon işine gelmeyince yanlış
gültepe de yanlış tns kss de doğru![]()
isteidiğinizi yapın ama kendinizle çelişmeyintns nin yanlış bi düzenekte olduğunu kabul ediyorum tabii ama çıkan sonuçları da yorumluyoruz burda sonuç itibariyle.NE yani senin gibi sadece kendi söylediklerimizi mi doğru sayalım
![]()
NE yanlışı demişim ? sadece gültepe bu oranları haketmiyor diyorum.isteidiğinizi yapın ama kendinizle çelişmeyinçarşamba sonuç yanlış diyon perşembe doğru
![]()
ne kanıtlıcamNE yanlışı demişim ? sadece gültepe bu oranları haketmiyor diyorum.)) yine bilmeden konuşmalar, sonra gerçekleri kanıta dökünce sen zor durumda kalıyon
![]()
Evet ortada olan şey senin yine yanlış aktarımlarınne kanıtlıcamdurum ortada
![]()