1 kez bile bağırmadım, 1 kez bile korkmadım...
@MEnes bu sana gelsinYeme bizi bunların hepsi seni korkutur da gerer deZaten bunlara binip korkmayan insan yok kiAnkara'da çok kez bindim bağırmayan, küfür etmeyen bir Allah'ın kulu yoktu
1 kez bile bağırmadım, 1 kez bile korkmadım...
@MEnes bu sana gelsinYeme bizi bunların hepsi seni korkutur da gerer deZaten bunlara binip korkmayan insan yok kiAnkara'da çok kez bindim bağırmayan, küfür etmeyen bir Allah'ın kulu yoktu
Kusura bakma hocam da buna inanmam için gözlerini kapattığını falan düşünmem gerekir1 kez bile bağırmadım, 1 kez bile korkmadım...ister inanırsııın ister inanmazsın, keyfin bilir...
Gözlerim açık ellerimi havaya kaldırıp gülerek karşıladım her çeşit alete bindiğimde...Kusura bakma hocam da buna inanmam için gözlerini kapattığını falan düşünmem gerekir
Ya ben de hepsinden korkmuyorum tabii dediğin gibi yaptıklarım da varGözlerim açık ellerimi havaya kaldırıp gülerek karşıladım her çeşit alete bindiğimde...Tekrar ediyorum asla korkmadım ve korkmam da...
Lan hız trenine arka arkaya 10 kere bindim diyorum daha ne diyeyim...Ya ben de hepsinden korkmuyorum tabii dediğin gibi yaptıklarım da varMakas, disco falan bunlar çok basit geliyor bana da
Ama adrenalin, asansör falan korkmamak büyük başarı
TuhafLan hız trenine arka arkaya 10 kere bindim diyorum daha ne diyeyim...360'a arka arkaya 5 tur bindim, Adalet Kulesi'ne keza 5 tur bindim. Sarmıyor bana gereken adrenalini sağlamıyor...Yurtdışındakilere baktım onlar da beni korkutmaz, pek ihtimal vermiyorum...
Ben Harikalar Diyarı'na çok gitmek istiyordum Ankara'ya uğradığımda ama bir türlü fırsat oluşturamadım. Bir dahaki gelişimde ne yapıp edip yapacağım. Hangisi daha adrenalinli sen bilirsin gerçi, Gençlik Parkı ise oraya gidilir...TuhafBir ara seninle Gençlik Parkı'nda adrenaline binmek isterim merak ettim
Aşağı yukarı aynı da ben de bu tür şeylere binmeyeli 4-5 sene oldu değişmiş olabilirBen Harikalar Diyarı'na çok gitmek istiyordum Ankara'ya uğradığımda ama bir türlü fırsat oluşturamadım. Bir dahaki gelişimde ne yapıp edip yapacağım. Hangisi daha adrenalinli sen bilirsin gerçi, Gençlik Parkı ise oraya gidilir...
Vialand'le yakındır bence de ama farklı konumlar ve farklı yerler olduğu için yine de ilgimi çekiyordu oralar. Neyse artık nasip olursa Ankara'ya geldiğimde o işi yapalım, nasıl bir manyak olduğumu gör...Aşağı yukarı aynı da ben de bu tür şeylere binmeyeli 4-5 sene oldu değişmiş olabilir
Okulum açılınca eski tempoya nasıl ayak uyduracağımı düşünüyorumdur
Bir gelmedin ki Spilde 🍻 🍻 🍻 🍻Okulum açılınca eski tempoya nasıl ayak uyduracağımı düşünüyorumdur
Bu sıcaklarda Spil iyi giderdi aslında, o sondaki şeyler de olunca iyice serinlerdik...Bir gelmedin ki Spilde 🍻 🍻 🍻 🍻
Perşembe tatil müsaitim.Bu sıcaklarda Spil iyi giderdi aslında, o sondaki şeyler de olunca iyice serinlerdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?