Gözüm doydu. Evdekiler yesinEe sen yaptın en çok sen yiyecen0 20 kişi fazlasıyla şanslıymış leziz bir sarma yediler
O 1 tabağa nolacak acaba![]()
Gözüm doydu. Evdekiler yesinEe sen yaptın en çok sen yiyecen0 20 kişi fazlasıyla şanslıymış leziz bir sarma yediler
O 1 tabağa nolacak acaba![]()
İnsanın gözü doyunca yiyesi gelmiyor tabiiGözüm doydu. Evdekiler yesin(aralara kurutmalıklarıda serptirmiştim. Onlarda bana kalsın
![]()
Çorba nerde? Çorbasız davet mi olur. Çorbasız orucumu açmam. Bizde gelenek böyleİftara davetliydim.
Menüde et kavurma, pilav, patates kızartması ve künefe vardı
------
Künefe değil kadayıftı, karıştırıyorum ikisini bazen![]()
Harbiden çorbayı atlamışÇorba nerde? Çorbasız davet mi olur. Çorbasız orucumu açmam. Bizde gelenek böyle![]()
Çorba nerde? Çorbasız davet mi olur. Çorbasız orucumu açmam. Bizde gelenek böyle![]()
Mercimek çorbası ile iftar açmak zaten bir gelenek olduğu için sayma gereği duymamıştım
Tarhana çorbası olsa yazacaktı zaten.Mercimek çorbası ile iftar açmak zaten bir gelenek olduğu için sayma gereği duymamıştım![]()
Tarhana yazılabilirdi bakTarhana çorbası olsa yazacaktı zaten.![]()
Aslen nerelisin ?Tarhana yazılabilirdi bakMercimek klasik olduğu için yazmadım herhalde
![]()
Çorba ne ya yaşlılar gibiÇorba nerde? Çorbasız davet mi olur. Çorbasız orucumu açmam. Bizde gelenek böyle![]()
Çorba ve pide ramazan ayının olmazsa olmazları + hurma ama onu pek yememÇorba ne ya yaşlılar gibi
Çok klasik ya hiç sevmemÇorba ve pide ramazan ayının olmazsa olmazları + hurma ama onu pek yemem
Sen sevmezsin ama ben bayılırım.Çok klasik ya hiç sevmem
Bıraaak miss gibi kokoreç yemek aspavaya gitmek çorbacıya gitmek nedirSen sevmezsin ama ben bayılırım.
Sabahları çorbacıya gitmek. Gece karnın acıktığında genelde düğün sonrası çorbacıya gitmek bir Angara geleneğidir![]()
Boş mide o kadar uzun saat açsın , elbette ki çorba ile açacaksın.Sen sevmezsin ama ben bayılırım.
Sabahları çorbacıya gitmek. Gece karnın acıktığında genelde düğün sonrası çorbacıya gitmek bir Angara geleneğidir![]()