En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alişim bende denizle iddiaya girdim kızım izlemedi daha ama sak ve dirilişle başa baş gideceğini sanmıyorum ya
Biz ülkecenek drama aşığız ben hariç ama kızım yapmacık duruyor biraz çok fazla dizi filmi hatırlatıyor bana karadeniz den iyidir senaryosu ona lafım yok ama olmaz işte pastadan %5 alır ancak çarşamba günü

"Kızım" dizisi, "Sen Anlat Karadeniz"e rağmen iyi bir başlangıç yapmış. Bir de işin "Diriliş" boyutu var ve bu da zor bir günde başlamış olduğunu gösteriyor. Gerçi farklı izleyici kitleleri var ama yine de ufak bir düşme olabilir. Bir de sonraki bölümlere de bağlı yükselip yükselmeyeceği ve kanalın yapacağı reklama.

Televizyonda denk gelince izledim dün Kızım dizisini. Buğra Gülsoy döktürdü, Beren Gökyıldız'da baya iyiydi. Ağır dram bekliyordum ben ama öyle değildi. Komediyle birlikte güzel harmanlamışlar dramı. İkisi de dozundaydı. Devam edeceğimi sanmıyorum ama dizi önümüzdeki hafta en az 7-8 reytinge yükselir, tutmasına da kesin gözüyle bakıyorum. Sanırım ilk kez senin bir dizi için söylediklerine katılmış oldum.
@denizz19

Karadenizi bitirecek bir dizi yok mu belli ki kızım bitiremeyecek
Kızım bitirecek yazın kenara en az 2-3 bölüm içinde başa baş gidecekler.

Medyapım bu işin ehlidir yakında Kadın kadar yükselecek at fava bekle

Çukurova tüm grupları almış. Tebrikler.

Avlu güzel giriş yapmış. Ab'yi alırız ilerleyen haftalarda.

Bizim Hikaye kışı çıkaramayacak geçmiş olsun.

Oha, Bizim Hikaye'ye ne olmuş öyle? Şoktayım, böyle sert bir düşüş beklemiyordum. AB grubunda 4 reytingin altına düşmesi ayrı şaşırttı. BarFi olmadan olmaz, bir an önce el atsınlar ona.

Bir Zamanlar Çukurova harika yükselmiş, çok sevindim. Havalar soğudukça yerini sağlama alacaktır iyice, ben +10 reytingi geçeceğinden de eminim.
Yılın dizisi olacak.

Avlu fena başlamamış, ben daha iyi başlar diyordum. Kanalı rahat idare edecek bu sezon da.

Kızım dizisinin tekrarları da güzel gidiyor.

Bizim Hikaye eminim haftaya yeniden 5.50 olur en az bomba bölüm geliyor komik daha çok bölüm (haftaya olan işte) sıkıntı yok inşallah amin artacağız.

Bizim Hikaye fena düşmüş. Elma'dan sonra FOX'un tüm kaleleri teker teker çöküyor. Sırada Kadın var kısmetse.
@xBUGRAx

Çukurova çok iyi gitmiş tebrikler. Avlu da biraz düşmüş ama sezon sonunu rahat çıkarır. Ama daha yeni zirveyi almışken yeniden 2. sıraya düşmesi kötü oldu.

50. kez yayınlanan Shrek'in sonuçlarına bakılırsa bu günde büyük boşluk var. Bu reytingleri gördükten sonra umutlandım Jet Sosyete için.

Kızım'ın tekrarı da iyi gitmiş. TV8 gümbür gümbür geliyor.

Bir Umut Yeter için umutlan bence.

Git test çöz ya.

Bir Zamanlar Çukurova "yılın dizisi" olacak. Oranlarını arttırarak devam ediyor, Kasım - Aralık ayında +10 barajını geçen dizilerden olacaktır. Konusu, oyuncuları, efektleri vs. dizinin herşeyi harika. Perşembe günleri Bizim Hikaye izleyicisi olarak bende Bir Zamanlar Çukurova izedim, Bizim Hikayede Barış ve Filiz sahneleri olması lazım, Fikri yine sarhoş olsa - içse...

Bizim Hikaye eğer haftaya +5.00 oran üstü almazsa düşüşe devam eder bence. Fragman gayet güzeldi çünkü.

Fatih Portakal izleniliyor haber de... ☺ Gündüz kuşağında ise seyirci yine Müge Anlı'yı izliyor.

TV8'in drama dizisi Kızım'ın tekrarları ilk Total'de ilk 15'e girmiş. TV8 dizi işinde başarılı olacağüa benziyor. Jet Sosyete'de de aynı perdormansı gösterecektir.

Meleklerin Aşkı ilk 20'de bile yer alamamış Total'de. Diziye yazık oldu. Yaz aylarında aldığı oranlardan eser bile kalmdı.

Sezon dizileri yavaş yavaş ekranlara gelirken ratinglerde savaş biraz daha kızıştı. Bugün İstanbullu Gelin - Aşk ve Mavi'de yayına girecek. 4N1K'm onların karşısında ne yapacak çok merak ediyorum...

@xBUGRAx @denizz19 ohh nasıl ezip geçmişler çakma dizinizi ama
Tebrikler Avlu ve Çukurova

Sezon dizileri yavaş yavaş ekranlara gelirken ratinglerde savaş biraz daha kızıştı. Bugün İstanbullu Gelin - Aşk ve Mavi'de yayına girecek. 4N1K'm onların karşısında ne yapacak çok merak ediyorum...
4 e yükselirse umut olacak az da olsa bu akşam. Artık değer bilin seyirciler!

Meleklerin Aşkı çökmüş zarar etmeden bitirdik, ön görülü kanalın hali başka. 😎

Beklediğim gibi Çukurova yükselmiş dün Beşiktaş ile Fener'in maçları vardı biraz da onun etkisi ile toplam izleyici düşmüş olabilir haftaya daha büyük bir artış olacaktır.

Bizim Hikaye o boş senaryoya iyi bile dayandı yeni yıla çıkmaz.