sen bit inşallah
sen bit inşallah
Alakası yokBizden çok biliyorsun bölümlerde ne oldunu
Yoo hala çok iyi. Total'e alıştık zaten ama AB'de 5 reyting gayet güzel. Çatlayın.
Yıldız’a rağmen böyle izlenmişse haftaya daha da düşerYoo hala çok iyi. Total'e alıştık zaten ama AB'de 5 reyting gayet güzel. Çatlayın.
ZUHAL'İM ONUR'U GEÇMİŞ GÖRDÜN MÜ OHOHYaparsın Aşkım sadece reklamına onbinlerce lira harcanan dizilerden çok izlenmiş.
ZUHAL'İM ONUR'U GEÇMİŞ GÖRDÜN MÜ OHOH
Esra daha kolay beaGördüm ama Esrayı geçememişiz
O değilde 2 reyting alan diziyi görünce nasıl kudurdum anlatamam. Böyle çatladım bağırsaklarım görünüyor.
Bu dizinin Total’ine göre hareket edilse 2. sezona çıkamazdı. Geçen sene de bu civarda gidiyordu ama bu sefer Türkiye’nin en çok izlenen 2 dizisinin olduğu gün yayınlandığı için AB ve ABC1’de ilk 10’da kalması TV8 için yeter. Neyse ki reklam verenler de o gruplara bakıyor. Düşmesini beklemiyordum tabii ama bu kadar abartmaya da gerek yok yine yükselir. Antiler kazandıklarını zannetsin.Yıldız’a rağmen böyle izlenmişse haftaya daha da düşer
Şuan bu durumdasın hadi kabul et,dik duracağım diye ne paraladın kendiniBu dizinin Total’ine göre hareket edilse 2. sezona çıkamazdı. Geçen sene de bu civarda gidiyordu ama bu sefer Türkiye’nin en çok izlenen 2 dizisinin olduğu gün yayınlandığı için AB ve ABC1’de ilk 10’da kalması TV8 için yeter. Neyse ki reklam verenler de o gruplara bakıyor. Düşmesini beklemiyordum tabii ama bu kadar abartmaya da gerek yok yine yükselir. Antiler kazandıklarını zannetsin.
Yahu niye paralayayım zaten AB’de 5 reyting almış. Total’de geçen sezon da kötü gidiyordu zaten. Alt tarafı SAK’a seyirci kaptırmış sorun yok. Kendinle karıştırma beni.Şuan bu durumdasın hadi kabul et,dik duracağım diye ne paraladın kendini
Ekli dosyayı görüntüle 62527
Kendinle karıştırma derken ??? ne ima ediyorsun senYahu niye paralayayım zaten AB’de 5 reyting almış. Total’de geçen sezon da kötü gidiyordu zaten. Alt tarafı SAK’a seyirci kaptırmış sorun yok. Kendinle karıştırma beni.
harikasın