Fatih ve Zuhal ABC1'de çoşmuş tebrikler.
12 Ekim Cuma
TOTAL
1) Arka Sokaklar / 6,92 | Kanal D
2) Gülperi / 6,73 | Show TV
5) Kızım / 4,73 | TV8
8) İstanbullu Gelin / 4,06 | Star TV
11) Aşk ve Mavi / 3,67 | ATV
13) Payitaht Abdülhamid / 3,40 | TRT 1
AB
1) İstanbullu Gelin / 7,30 | Star TV
3) Payitaht Abdülhamid / 5,22 | TRT 1
4) Kızım / 4,85 | TV8
6) Gülperi / 4,09 | Show TV
7) Arka Sokaklar / 3,76 | Kanal D
32) Aşk ve Mavi / 1,04 | ATV
ABC1
2) İstanbullu Gelin / 5,67 | Star TV
3) Gülperi / 5,54 | Show TV
4) Kızım / 5,37 | TV8
5) Payitaht Abdülhamid / 5,00 | TRT 1
6) Arka Sokaklar / 4,84 | Kanal D
18) Aşk ve Mavi / 2,55 | ATV
haftaya AB de articaz kesin yine cehapeli teyzeleri kızdıracak haberler yapmış paçavraKızım'ın konusu ve kadrosu çok kısır o yüzden yeni açılımlar yapılırsa yeniden yükselir. Antiler kazandıklarını zannetsin. Yalnız şaka maka Jet Sosyete AB'de TV8'in en çok izlenen (O Ses'in geçen haftaki reytinglerini bile geçmiş) yapımı oldu.
Aşk ve Mavi'yi listede bulamadım bile. Hazır Emrah çıkıyorken final yapsın gelecek hafta.
Bu ne rezillik ya,kadının dizisi tuttu ya hemen çamurluğa başladılarhaftaya AB de articaz kesin yine cehapeli teyzeleri kızdıracak haberler yapmış paçavra
Ekli dosyayı görüntüle 62324
Ne saygı kaldı ne töre. JS @Aserathaftaya AB de articaz kesin yine cehapeli teyzeleri kızdıracak haberler yapmış paçavra
Rezillik gerçekten. İşte böylelerine inat Nurgül yine tutturdu dizisini Haftaya 7 küsür geliyor.haftaya AB de articaz kesin yine cehapeli teyzeleri kızdıracak haberler yapmış paçavra
Her Dizisinden aynı başlık 2016 da da yapmışlarRezillik gerçekten. İşte böylelerine inat Nurgül yine tutturdu dizisini Haftaya 7 küsür geliyor.
Kuru iftiralara karnımız tokHer Dizisinden aynı başlık 2016 da da yapmışlar
Bu ne biçim bir üslup rezil bir gazetehaftaya AB de articaz kesin yine cehapeli teyzeleri kızdıracak haberler yapmış paçavra
@destere bizi bırakıp giderken biz de içerlenmiştik.Ohh sonunda bir emsajını gördük cnm Gülperi hep zirveden inmesin sen yazda @destere İle ilgilen biraz cnm çok içerlemiş ben gelince gidiyor diyor
haftaya AB de articaz kesin yine cehapeli teyzeleri kızdıracak haberler yapmış paçavra
Ohh sonunda bir emsajını gördük cnm Gülperi hep zirveden inmesin sen yazda @destere İle ilgilen biraz cnm çok içerlemiş ben gelince gidiyor diyor
Etiketide olmuyor 40 yılın başı adını ağzına almışsın onda da etiekt olmuyor@destere bizi bırakıp giderken biz de içerlenmiştik.
Ohh sonunda bir emsajını gördük cnm Gülperi hep zirveden inmesin sen yazda @destere İle ilgilen biraz cnm çok içerlemiş ben gelince gidiyor diyor
@destere bizi bırakıp giderken biz de içerlenmiştik.
Etiketide olmuyor 40 yılın başı adını ağzına almışsın onda da etiekt olmuyor
Geçen söyledim sen geldinde @destere kayboluyor destere geldinde sen bunu araştırıcam sankı ikiniz aynı anda forumda olamazsınız kuralı gelmiş gibi