En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte avlu reytingini böyle arttırır sevindim.

FOX Haber ile yarışan haber programı yok :D Sadece Çarşamba günleri, ATV S.A.K sayesinde yükseltiyor biraz, o kadar. :A:A

Fatih Portakal 7 almış yine. Harika iş çıkartıyor bu adam:D
Zuhal'de 16. Olmuş. Yakında Yemekteyizi bile geçer:Z

Bir zamanlar çukurova harika ab biraz düşmüş ama olsun :Z:Z

Günün total kazananı Avlu olmuş 1 reyting artarak. :clapping: Ab neden düşüyor anlamıyorum ama bu haftaki enfes bölümün meyvesini haftaya alır. Star'a da ayrı tebrikler çok iyi düzen uyguladı diziye. :praying:

Bizim Hikaye o durgun bölüme bayağı iyi gitmiş üstelik maça rağmen haftaya daha da yükselmesi lazım.

Bir Zamanlar Çukurova çok iyi gitmiş, maça rağmen düşer diyordum ama fazla etkilenmemişiz. Haftaya +12/13 gelebilir gibi, maşallah. :Z

Bizim Hikaye de güzel gidiyor, olaylar toplansa +7 reytingi aşar diye düşünüyorum. Tülay artırmış bu hafta oranları. :bhr:

4 Kadın Zamanı berbat gidiyor, Arda-Berkay olayını sürekli gösterseler de yine ilgi çekememişler. Bakalım ne zamana fişi kesilecek?

BH geçen haftaki mükemmel bölümün sonucuyla yükselmiş ama dünkü bölüm biraz durgundu haftaya yine düşer gibi :D Yine de 6 üstü aldığımız sürece sorun yok :Z

12 Ekim Cuma
TOTAL

1) Arka Sokaklar / 6,92 | Kanal D
2) Gülperi / 6,73 | Show TV
5) Kızım / 4,73 | TV8
8) İstanbullu Gelin / 4,06 | Star TV
11) Aşk ve Mavi / 3,67 | ATV
13) Payitaht Abdülhamid / 3,40 | TRT 1

AB

1) İstanbullu Gelin / 7,30 | Star TV
3) Payitaht Abdülhamid / 5,22 | TRT 1
4) Kızım / 4,85 | TV8
6) Gülperi / 4,09 | Show TV
7) Arka Sokaklar / 3,76 | Kanal D
32) Aşk ve Mavi / 1,04 | ATV

ABC1

2) İstanbullu Gelin / 5,67 | Star TV
3) Gülperi / 5,54 | Show TV
4) Kızım / 5,37 | TV8
5) Payitaht Abdülhamid / 5,00 | TRT 1
6) Arka Sokaklar / 4,84 | Kanal D
18) Aşk ve Mavi / 2,55 | ATV

Gülperi açılmaya devam ediyor, haftaya zirve gelir. :Z @denizz19 @xemrexxx @Çiğdem-

Kızım ve Yemekteyiz çöküşlerde. :Z @xBUGRAx
Bölümler muhteşem gidiyor tutmayacağını hiç düşünmedim ki öyle de oldu. Dizinin hamuru sağlam diyordum sadece o cevvali çıkarmak gerekiyordu ve başardılar. Haftaya daha da iyi bölüm gelecek çok can alıcı yerde bitti :D

Kızım'ın konusu ve kadrosu çok kısır o yüzden yeni açılımlar yapılırsa yeniden yükselir. Antiler kazandıklarını zannetsin. :A Yalnız şaka maka Jet Sosyete AB'de TV8'in en çok izlenen (O Ses'in geçen haftaki reytinglerini bile geçmiş) yapımı oldu. :Z

Aşk ve Mavi'yi listede bulamadım bile. Hazır Emrah çıkıyorken final yapsın gelecek hafta. :A