@xemrexxx Görmüştür herhaldeKız sana kalsa her dizime hainlik ettim alalhın yalancısı defol
@xemrexxx Görmüştür herhaldeKız sana kalsa her dizime hainlik ettim alalhın yalancısı defol
Beter olsun
yıldızla sevişirken kızın donunu parçalayan mahsun geberince serhat diziyi bıraktı bir gün mahsun kendisine de aynısını yapar diye umuyorduBeter olsun
https://twitter.com/x/status/1167486263127150593yıldızla sevişirken kızın donunu parçalayan mahsun geberince serhat diziyi bıraktı bir gün mahsun kendisine de aynısını yapar diye umuyordu
Dün şu lanet maç yüzünden dizimiz düştü yoksa 6.50 alırdı en az TOTALDE 😡AB
33 YAPRAK DOKUMU (TKR) TEVE2 0.82 6.02
ABC-1
55 YAPRAK DOKUMU (TKR) TEVE2 0.68 5.00
TOTAL
74 YAPRAK DOKUMU (TKR) TEVE2 0.60 3.78
Aşk-ı Memnu tekrarı sıfır maliyetle AB ve ABC1 gruplarında gündüz kuşağının en çok izlenen yapımı olmuş. AB grubunda 7. sırada olması da ayakta alkışlanması gereken bir durum. Böylesi gelmeyecek diye her zaman söylemeye devam edeceğim.
Vadi bittiğinde dizi öldü ama Aşk-ı Memnu ilelebet yaşayacak
Dizi 2 kere final yaptı esi vadide Kanal d bitti Pusuda Kanal d bitti @Yiğitt çok uğurlu maşşllahVadi bittiğinde dizi öldü ama Aşk-ı Memnu ilelebet yaşayacakFinal bölümümüzle sallarız ortalığı yine
Yazık, ait olduğu bir yer yok Vadi'nin...
Büyük resmi görememişsin yine
Genele bakıldığında en başarılı uzun dizi oldu evet sonucta reytingini alıyorBüyük resmi görememişsin yineEn büyük düşman dizimiz Vadi'yi, bitirmek için transfer ettik
Kanal D kitlesinin Vadi izlemeyeceği açıktı, böylece diziden kurtulmuş oldukArka Sokaklar tam gaz devam@pompy
9.sezonda sıkıntı yaşadık @ÇiğdemGenele bakıldığında en başarılı uzun dizi oldu evet sonucta reytingini alıyor
Ama Cevher dönemi bir başkaydı ara sıra açıp izliyorum youtubeye sonunda yüklenmiş ve admin sadece cumaları 1 bölüm yüklüyourmuş eskileri bile millet saydırıyordu admine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?