En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güven Bana dün akşamki efsane bölüme rağmen maç yüzünden kötü gitmiş. Maçtan daha heyecanlıydı oysa. :(

Benim Tatlı Yalanım’ın yeni sezonda hiç şansı yok şimdiden geçmiş olsun.

Zuhal ve Kadir gündüz kuşağının mekan sahibi artık iyice :A
Onur, Alişan, Seda fiyasko.
Bakalım haftaya Müge&Esra ikilisi gelince neler olacak...

2.sayfa da güzel gidiyor. :A Zuhal'i dememe gerek yok.

Seda ve Alişan çökmüş nedir. :F

Damat Bayıldı'nın özeti daha çok izlenmiş yeni bölümden. :A

Aşkı Memnu 0-1 derken. :A Espiri yaptığını düşünüyorum ama Umut ve Kaan gülmemiş. :A
@Bully o mesajın neyine gülmüş ben hala anlamadım. Anlayamadı galiba mesajı.:A
Gece mesaj trafiğim yoğun olduğu için @Çiğdem e tam hak ettiği cevabı verememişim evet ama siz vermişsiniz :A

1.86 reyting almış dünkü bölümüyle... Bir de Arka Sokaklar kışın 3 alıyor, yazın yayınlanmıyor. Aşk-ı Memnu kışın yayınlansa o da 3-4 alır...

Gece mesaj trafiğim yoğun olduğu için @Çiğdem e tam hak ettiği cevabı verememişim evet ama siz vermişsiniz :A

1.86 reyting almış dünkü bölümüyle... Bir de Arka Sokaklar kışın 3 alıyor, yazın yayınlanmıyor. Aşk-ı Memnu kışın yayınlansa o da 3-4 alır...
Youtube'de çok izleniyor oradan da para geliyordur. :A Diziimiz efsane. :A
sevişme sahneleri bile 33 Milyon izlenmiş. :F @sokak sanati

Olmamış at mesajına tam olsun. Delirtmeyin beni. 10 yıllık dizi 6. Olmuş tebrik edeceğine neler diyor Ecünnü:A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Olmamış at mesajına tam olsun. Delirtmeyin beni. 10 yıllık dizi 6. Olmuş tebrik edeceğine neler diyor Ecünnü:A
Tamamdır senin olmamış attığın 2 mesaja ben de olmamış attım seni mi kıracam :A

Bu arada Allah belanı "versin", "vermesin" olmuş, huzur ve yumuşama dönemine girmek nasıl bir duygu :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Tamamdır senin olmamış attığın 2 mesaja ben de olmamış attım seni mi kıracam :A

Bu arada Allah belanı "versin", "vermesin" olmuş, huzur ve yumuşama dönemine girmek nasıl bir duygu :A

Güzel. Yola gel. Seni tekrar Beren Saat Fun Clup'e alacağız bu gidişle.:A

Şimdi duam kabul olur ağzı yüzü yamulur diye korktum MS öncesi. MS'den sonra tüm beddualara devam edeceğiz.:A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Güzel. Yola gel. Seni tekrar Beren Saat Fun Clup'e alacağız bu gidişle.:A

Şimdi duam kabul olur ağzı yüzü yamulur diye korktum MS öncesi. MS'den sonra tüm beddualara devam edeceğiz.:A
Tamam şımarma :A

O dönem şartlar Serenay'a oy vermemi gerektiriyordu. destere'ye ve sana inat yapmıştım :A

Forumda olabilseydim bu seneki yarışmada Beren'e destek olurdum :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Aşkı memnu ilk 10'da yer alıyor hergün çatla :A
Aşkı Memnu 0-1 derken. :A Espiri yaptığını düşünüyorum ama Umut ve Kaan gülmemiş. :A

Youtube'de çok izleniyor oradan da para geliyordur. :A Diziimiz efsane. :A
sevişme sahneleri bile 33 Milyon izlenmiş. :F @sokak sanati
0 aldığınıda gördüm 1 küsür aldığınıda ikisinide ekledim zaten 1 küsür almıs dedim gibi :A :A :A 2 aldığınızda gelin ayoll :F :F :F

0 aldığınıda gördüm 1 küsür aldığınıda ikisinide ekledim zaten 1 küsür almıs dedim gibi :A :A :A 2 aldığınızda gelin ayoll :F :F :F
70956

• İlginç
Reactions: Çiğdem