Aşkı Memnu 0-1 derken.Espiri yaptığını düşünüyorum ama Umut ve Kaan gülmemiş.
![]()
Arada takas ve tayfası gibi yorum yapıyor ya beni şok ediyor.Bırak şunu yaa. AB grubunda 6. Olmuş nerdeyse 2 reyting ile hala kötü diyebiliyor. Vadi hırsı var bunda da.![]()
Arada takas ve tayfası gibi yorum yapıyor ya beni şok ediyor.![]()
![]()
Gece mesaj trafiğim yoğun olduğu için @Çiğdem e tam hak ettiği cevabı verememişim evet ama siz vermişsiniz@Bully o mesajın neyine gülmüş ben hala anlamadım. Anlayamadı galiba mesajı.![]()
Youtube'de çok izleniyor oradan da para geliyordur.Gece mesaj trafiğim yoğun olduğu için @Çiğdem e tam hak ettiği cevabı verememişim evet ama siz vermişsiniz
1.86 reyting almış dünkü bölümüyle... Bir de Arka Sokaklar kışın 3 alıyor, yazın yayınlanmıyor. Aşk-ı Memnu kışın yayınlansa o da 3-4 alır...
Gece mesaj trafiğim yoğun olduğu için @Çiğdem e tam hak ettiği cevabı verememişim evet ama siz vermişsiniz
1.86 reyting almış dünkü bölümüyle... Bir de Arka Sokaklar kışın 3 alıyor, yazın yayınlanmıyor. Aşk-ı Memnu kışın yayınlansa o da 3-4 alır...
Youtube'de çok izleniyor oradan da para geliyordur.Diziimiz efsane.
sevişme sahneleri bile 33 Milyon izlenmiş.@sokak sanati
Kıskananlar çatlasın.Youtube'de çok izleniyor oradan da para geliyordur.Diziimiz efsane.
Tamamdır senin olmamış attığın 2 mesaja ben de olmamış attım seni mi kıracamOlmamış at mesajına tam olsun. Delirtmeyin beni. 10 yıllık dizi 6. Olmuş tebrik edeceğine neler diyor Ecünnü![]()
Tamamdır senin olmamış attığın 2 mesaja ben de olmamış attım seni mi kıracam
Bu arada Allah belanı "versin", "vermesin" olmuş, huzur ve yumuşama dönemine girmek nasıl bir duygu![]()
Tamam şımarmaGüzel. Yola gel. Seni tekrar Beren Saat Fun Clup'e alacağız bu gidişle.
Şimdi duam kabul olur ağzı yüzü yamulur diye korktum MS öncesi. MS'den sonra tüm beddualara devam edeceğiz.![]()
Aşkı memnu ilk 10'da yer alıyor hergün çatla![]()
![]()
Gece mesaj trafiğim yoğun olduğu için @Çiğdem e tam hak ettiği cevabı verememişim evet ama siz vermişsiniz
0 aldığınıda gördüm 1 küsür aldığınıda ikisinide ekledim zaten 1 küsür almıs dedim gibiYoutube'de çok izleniyor oradan da para geliyordur.Diziimiz efsane.
0 aldığınıda gördüm 1 küsür aldığınıda ikisinide ekledim zaten 1 küsür almıs dedim gibi![]()
![]()
2 aldığınızda gelin ayoll
![]()
![]()
![]()