Aşkı Memnu 0-1 derken. Espiri yaptığını düşünüyorum ama Umut ve Kaan gülmemiş.
Arada takas ve tayfası gibi yorum yapıyor ya beni şok ediyor.Bırak şunu yaa. AB grubunda 6. Olmuş nerdeyse 2 reyting ile hala kötü diyebiliyor. Vadi hırsı var bunda da.
Arada takas ve tayfası gibi yorum yapıyor ya beni şok ediyor.
Gece mesaj trafiğim yoğun olduğu için @Çiğdem e tam hak ettiği cevabı verememişim evet ama siz vermişsiniz@Bully o mesajın neyine gülmüş ben hala anlamadım. Anlayamadı galiba mesajı.
Youtube'de çok izleniyor oradan da para geliyordur. Diziimiz efsane.Gece mesaj trafiğim yoğun olduğu için @Çiğdem e tam hak ettiği cevabı verememişim evet ama siz vermişsiniz
1.86 reyting almış dünkü bölümüyle... Bir de Arka Sokaklar kışın 3 alıyor, yazın yayınlanmıyor. Aşk-ı Memnu kışın yayınlansa o da 3-4 alır...
Gece mesaj trafiğim yoğun olduğu için @Çiğdem e tam hak ettiği cevabı verememişim evet ama siz vermişsiniz
1.86 reyting almış dünkü bölümüyle... Bir de Arka Sokaklar kışın 3 alıyor, yazın yayınlanmıyor. Aşk-ı Memnu kışın yayınlansa o da 3-4 alır...
Youtube'de çok izleniyor oradan da para geliyordur. Diziimiz efsane.
sevişme sahneleri bile 33 Milyon izlenmiş. @sokak sanati
Kıskananlar çatlasın. Daha iyisi gelmeyecekYoutube'de çok izleniyor oradan da para geliyordur. Diziimiz efsane.
Tamamdır senin olmamış attığın 2 mesaja ben de olmamış attım seni mi kıracamOlmamış at mesajına tam olsun. Delirtmeyin beni. 10 yıllık dizi 6. Olmuş tebrik edeceğine neler diyor Ecünnü
Tamamdır senin olmamış attığın 2 mesaja ben de olmamış attım seni mi kıracam
Bu arada Allah belanı "versin", "vermesin" olmuş, huzur ve yumuşama dönemine girmek nasıl bir duygu
Tamam şımarmaGüzel. Yola gel. Seni tekrar Beren Saat Fun Clup'e alacağız bu gidişle.
Şimdi duam kabul olur ağzı yüzü yamulur diye korktum MS öncesi. MS'den sonra tüm beddualara devam edeceğiz.
Aşkı memnu ilk 10'da yer alıyor hergün çatla
Gece mesaj trafiğim yoğun olduğu için @Çiğdem e tam hak ettiği cevabı verememişim evet ama siz vermişsiniz
0 aldığınıda gördüm 1 küsür aldığınıda ikisinide ekledim zaten 1 küsür almıs dedim gibi 2 aldığınızda gelin ayollYoutube'de çok izleniyor oradan da para geliyordur. Diziimiz efsane.
0 aldığınıda gördüm 1 küsür aldığınıda ikisinide ekledim zaten 1 küsür almıs dedim gibi 2 aldığınızda gelin ayoll