xBUGRAx
Süper Emekli
bu çocuk 1.olsun
Bu ne ya ben de dövmeli kaslı bir şef hayal etmiştim.
bu çocuk 1.olsun
Fantezik şeylere dalma hemenBu ne ya ben de dövmeli kaslı bir şef hayal etmiştim.
Türk halkı neden basitlik seviyor.Format karışık gelmiş sanırım @sokak sanati öyle diyordu dün gece youtubede izlerken youtube yorumlarındanda karışık bişi anlamadık yorumları gördüm
Ben izliyorum diyede tutmuyor olabilir 40 yılın bası bakayım dedim böyle bir formata Bakmadıklarım iyi gidiyordu @sokak sanati @xBUGRAx @xemrexxx @xBUGRAxTürk halkı neden basitlik seviyor.
Sonra pehleme ayarından seni çıkarana kadar canımız çıkıyor şöyle tuhaf şeyler izleyipYoutubeden bakacağım
damat bayıldı çok normal zatenSonra pehleme ayarından seni çıkarana kadar canımız çıkıyor şöyle tuhaf şeyler izleyip
Bana kurban ol sen Arkamdan konuşma.Kızma ama Haluk gibi konuştun.
Afili Aşk 8 reytinge dayanmış maşallah tebrikler
Arka sokakların teve2 deki tekrarları 19. Olmuş ?? @Çiğdem @Harunnn60 @Bully @serhattAB
57 YAPRAK DOKUMU (TKR) TEVE2 0.56 5.14
TOTAL
61 YAPRAK DOKUMU (TKR) TEVE2 0.70 4.68
ABC-1
68 YAPRAK DOKUMU (TKR) TEVE2 0.52 4.70
Maşallah tebrikler
Haftaya cuma, büyük finale son 6 bölüm...
hiçbir şeye şaşırmıycam diyorum ama yinede şaşırıyorum ...
Halkın dizisine büyük tebrikler
Arka Sokaklar dısında 3 alan baska dizi tekrarı varmı ayoll hatta tvende bile izlenmiş @xemrexxxArka Sokaklar totalin, Aşk-ı Memnu da ab'nin kralıdır, kutluyorum iki diziyi de
Boşuna halkın dizisi demiyoruzArka Sokaklar dısında 3 alan baska dizi tekrarı varmı ayoll hatta tvende bile izlenmiş @xemrexxx