Seni vahşiYeteneksiz mi gerçi sen de haklısın izlediğin dizileri görünce
Tırmalarım valla direk
Seni vahşiYeteneksiz mi gerçi sen de haklısın izlediğin dizileri görünce
Tırmalarım valla direk
Aklıma eski mesajların geldi bir zamanlar böyle hemen öfkelenirdin sevdiğin dizilere laf edildiğindeEvet. Fragmanda gördüm daha zeybeğe bile doğru düzgün eşlik edemiyor.
Benimki saldırganlık değil sadece savunma.
Ama bir zamanlar. Şimdi sadece diss atmak yetiyor.Aklıma eski mesajların geldi bir zamanlar böyle hemen öfkelenirdin sevdiğin dizilere laf edildiğinde
23.15'e alındı zaten.En Zayıf Halka ya haber öncesine konulmalı haftasonu yada yeni sezonda bir dizinin arkasından yayınlanmalı. Prime timeda can çekişiyor
Yaprak Dökümü de 9 yıl geçmesine rağmen teve2 gibi butik/tematik bir kanalda 0,60-0,70 reyting alıyor, 40. olmuş dün hatta.'Afili Aşk' maça rağmen TOTAL'de zirveyi bırakmamış ve +7 oranında kalmış. Güzel iş çıkarıyor gerçekten, Bayram sonrası kuvvetli dönmesi lazım.
Aşk-ı Memnu tekrarları uçuyor yine ya, 8. sırada olmak nedir? Üzerinden 9 yıl geçti, hala gündemde... Böyle işler kolay kolay gelmez.
Kesinlikle, Kanal D’nin baş yapıtları ?Yaprak Dökümü de 9 yıl geçmesine rağmen teve2 gibi butik/tematik bir kanalda 0,60-0,70 reyting alıyor, 40. olmuş dün hatta.
Onu da tebrik etmeliyiz. Ne diziydi ama...
Hep o yılık Berna yüzünden kaçmışlar yoksa Hakan'ımın suçu yok.Unut başrol işini bu reytinglere.
Çok normal ben netten bakıyordum geceleri bıraktım coktan, bozdu çünkü hemen.BTY çökmüş iyice.
Ben zaten ister istemez aranızdaydım Parlak Takımı'nı boşuna mı sunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?