Yine Sezon Finali demişFinale bir kala Benimle Söyle yükselmiş tebrikler.
4 BENIMLE SOYLE KANAL D 2.52 9.65
3 BENIMLE SOYLE KANAL D 2.97 12.55
3 BENIMLE SOYLE KANAL D 2.59 10.70
Serra güzelim şarkının içine etti be ne kazanması.Benimle Söyle güzel veda etmiş, Dila veya Serra kazansaydı keşke 😀
Serra güzelim şarkının içine etti be ne kazanması.
Her ne kadar maliyet vs. nedenlerle aksinin olacağını düşünsem de umarım gelecek yaz geri döner. Son haftalarda izlemeye başlasam da güzel bir yolculuktu. Çatlasın @xBUGRAx.
3 BENIMLE SOYLE KANAL D 2.78 10.59
2 BENIMLE SOYLE KANAL D 3.36 13.18
3 BENIMLE SOYLE KANAL D 3.27 12.42
Niye şaşırdın.
Ama final performanslarına göre değerlendirilmesi lazımdı ve Serra pek iyi değildi maalesef. Jürinin de işi çok zordu onlar ne yapsın.En azından sürekli aynı tarzi söylemedi Nikki'nin dediği gibi ağlak şarkılar söyleyen kazandı.
AB'de Yaparsın Aşkım'ı geçmiş.Benim bu basit program ve reytingine çatlayacağımı düşünmene.
O kadar iticisin ki bazen seni görsem boğazına yapışır öldürürüm o derece.Canevim AB'de 1 küsür reytingle 12. olmuş. Bence hiç bayram arasıyla uğraşmayıp direkt final haberini versinler.
Seni kızdırmak istemezdim ama yeteneksizlerin başrol yapıldığı dizilere tavrım her zaman böyle olacak.O kadar iticisin ki bazen seni görsem boğazına yapışır öldürürüm o derece.
Ay sen de bu sevdiğin diziler konusunda @Aserat’tan daha saldırgansınO kadar iticisin ki bazen seni görsem boğazına yapışır öldürürüm o derece.
Yeteneksiz mi gerçi sen de haklısın izlediğin dizileri görünceSeni kızdırmak istemezdim ama yeteneksizlerin başrol yapıldığı dizilere tavrım her zaman böyle olacak.
Tırmalarım valla direkAy sen de bu sevdiğin diziler konusunda @Aserat’tan daha saldırgansın
Evet. Fragmanda gördüm daha zeybeğe bile doğru düzgün eşlik edemiyor.Yeteneksiz mi gerçi sen de haklısın izlediğin dizileri görünce
Tırmalarım valla direk
Benimki saldırganlık değil sadece savunma.Ay sen de bu sevdiğin diziler konusunda @Aserat’tan daha saldırgansın