Seni vahşiYeteneksiz mi gerçi sen de haklısın izlediğin dizileri görünce
Tırmalarım valla direk![]()
Seni vahşiYeteneksiz mi gerçi sen de haklısın izlediğin dizileri görünce
Tırmalarım valla direk![]()
Aklıma eski mesajların geldi bir zamanlar böyle hemen öfkelenirdin sevdiğin dizilere laf edildiğindeEvet. Fragmanda gördüm daha zeybeğe bile doğru düzgün eşlik edemiyor.
Benimki saldırganlık değil sadece savunma.![]()
Ama bir zamanlar. Şimdi sadece diss atmak yetiyor.Aklıma eski mesajların geldi bir zamanlar böyle hemen öfkelenirdin sevdiğin dizilere laf edildiğinde![]()
23.15'e alındı zaten.En Zayıf Halka ya haber öncesine konulmalı haftasonu yada yeni sezonda bir dizinin arkasından yayınlanmalı. Prime timeda can çekişiyor![]()
Yaprak Dökümü de 9 yıl geçmesine rağmen teve2 gibi butik/tematik bir kanalda 0,60-0,70 reyting alıyor, 40. olmuş dün hatta.'Afili Aşk' maça rağmen TOTAL'de zirveyi bırakmamış ve +7 oranında kalmış. Güzel iş çıkarıyor gerçekten, Bayram sonrası kuvvetli dönmesi lazım.
Aşk-ı Memnu tekrarları uçuyor yine ya, 8. sırada olmak nedir? Üzerinden 9 yıl geçti, hala gündemde... Böyle işler kolay kolay gelmez.
Kesinlikle, Kanal D’nin baş yapıtları ?Yaprak Dökümü de 9 yıl geçmesine rağmen teve2 gibi butik/tematik bir kanalda 0,60-0,70 reyting alıyor, 40. olmuş dün hatta.
Onu da tebrik etmeliyiz. Ne diziydi ama...
Hep o yılık Berna yüzünden kaçmışlar yoksa Hakan'ımın suçu yok.Unut başrol işini bu reytinglere.![]()
Çok normal ben netten bakıyordum geceleri bıraktım coktan, bozdu çünkü hemen.BTY çökmüş iyice.
Ben zaten ister istemez aranızdaydım Parlak Takımı'nı boşuna mı sunuyorum.