- Reaksiyon puanı
- 31,737
- Puanı
- 1,059
Yamaçı gebertip Vartolu'yu başa geçirsinler o yeter reytingleri uçurmayaSenarist reyting istemiyor sanırım
Yamaçı gebertip Vartolu'yu başa geçirsinler o yeter reytingleri uçurmayaSenarist reyting istemiyor sanırım
Gebersin
Ecünnülere ve ecünnü severlere karşı her zaman yanındayım bacım@serhatt Yetişir yardıma
Ahh daha 30lu yaşlarda nasıl bu hale geldi @Forumdash avatarındakı oğlanın yerli versionuydu @MasacRE @Yiğitt @serhatt
@Forumdash in avatarindaki 50 yaşına geldi sen geçmişte kalmışsın @MasacRE @serhattAhh daha 30lu yaşlarda nasıl bu hale geldi @Forumdash avatarındakı oğlanın yerli versionuydu @MasacRE @Yiğitt @serhatt
? ? ? ?
Ben gençliğinde de beğenmezdim @xemrexxxAhh daha 30lu yaşlarda nasıl bu hale geldi @Forumdash avatarındakı oğlanın yerli versionuydu @MasacRE @Yiğitt @serhatt
O bizden 20 yıl geri geliyor @Çiğdem
Adam en azından gençken gideri varmış ; sen ve @Çiğdem toptan cokmussunuz? ? ? ?
Sen aynada kendi tipsizliğne bakmıyon galiba He gerçi tabureye falan çıkman gerekir senin aynaya bakman için @Çiğdem
Zaten @xemrexxx forumda foto parlaşırkan dikkat edin kafasız paylaşıyor @ForumdashAdam en azından gençken gideri varmış ; sen ve @Çiğdem toptan cokmussunuz
Kafası çıkmıyor tabi kısalıktanZaten @xemrexxx forumda foto parlaşırkan dikkat edin kafasız paylaşıyor @Forumdash
Zibidi değilse tipide fayda etmiyor artık anladım @xemrexxx
Bana sinirlenincede böyle @xemrexxx i atarak sinirini çıkar afferim ayoll