İsimleri aynıya @xemrexxx senin diziyi iyor sandımOk atışı yok bende @xemrexxx trt ye ben neden dizi yapıyım
İsimleri aynıya @xemrexxx senin diziyi iyor sandımOk atışı yok bende @xemrexxx trt ye ben neden dizi yapıyım
O ortamın içine atacan @Harunnn60 ı @xemrexxx @Forumdash
Twitter'da paylaşmışsın zaten burada da dursa ne olacak.Her şeyimi burada paylaşmanızı tasvip etmiyorum. .ss
Adı üstünde benim Twitter sayfamTwitter'da paylaşmışsın zaten burada da dursa ne olacak.
Ama herkes görüyor yani yıllardır aynı forumda olduğun insanlardan saklamanın bir anlamı yok.Adı üstünde benim Twitter sayfam
Çünkü sezon finali diye final yaptı niye kimse anlamıyor.Erkenci Kuş ömrünü tamamlamış gibi duruyor, yaz sonu biter. Hadi sezonu da görsün, yeni sezonda iş yapma olanağı kalmamış duruyor.
Kimse Bilmez epey iyi yükselmiş, birkaç haftaya zirveyi alır. Üstelik +7 reytingi görmesi de sürpriz olmaz. Seviliyor bizde böyle ağır dramlar işte, yazın da iş görüyor.
Leke bu oranlarla nereye dönecek? Tüm olaylar da çözülmüş diye yorumlar okudum, senaryo tükendi? Yeni hikayeyle mi ekranlara dönecek. Olmaz, tutmaz.
Belki de yeni hikayesiyle ekranlara dönecek, geçtiğimiz sezon da böyle bir dizi yeni hikayesiyle dönmemiş miydi? Oranları çok kötü olmasına rağmen? Ama tutmamıştı yine. Belki öyle bir ihtimal vardır.Erkenci Kuş'un çöküşünü görünce ben. @xemrexxx @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @Forumdash
Çünkü sezon finali diye final yaptı niye kimse anlamıyor.
Aaa bir o eksikti zaten Çukur da Sonra benide Çukura atıp toprağıda atın bir zahmet @MEnes @MasacRE @serhatt @kerem @Forumdash
Erkenci Kuş ömrünü tamamlamış gibi duruyor, yaz sonu biter. Hadi sezonu da görsün, yeni sezonda iş yapma olanağı kalmamış duruyor.
Kimse Bilmez epey iyi yükselmiş, birkaç haftaya zirveyi alır. Üstelik +7 reytingi görmesi de sürpriz olmaz. Seviliyor bizde böyle ağır dramlar işte, yazın da iş görüyor.
Leke bu oranlarla nereye dönecek? Tüm olaylar da çözülmüş diye yorumlar okudum, senaryo tükendi? Yeni hikayeyle mi ekranlara dönecek. Olmaz, tutmaz.
Bu dizinin hala devam etmesini anlayamıyorum zaten kim izliyor bunları onuda hala çözemedimErkenci Kuş'un çöküşünü görünce ben. @xemrexxx @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @Forumdash
Çünkü sezon finali diye final yaptı niye kimse anlamıyor.
Fanları çokBu dizinin hala devam etmesini anlayamıyorum zaten kim izliyor bunları onuda hala çözemedim
Senarist reyting istemiyor sanırım